enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5804
EURO
35,0490
ALTIN
2.458,51
BIST
9.805,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Coşku İçinde Yapıldı

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Coşku İçinde Yapıldı
30.10.2017
A+
A-

Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Anemon Otel’de Resepsiyon verdi.  Gerçekleştirilen resepsiyonla Denizli’de Cumhuriyet’in 94. yıl kutlamaları sona erdi.

Vali Hasan Karahan eşi Şule Meral Karahan Hanımefendi ile birlikte konukları salon girişinde karşıladı. Misafirlerin katılımı ile başlayan resepsiyonda Vali Karahan bir konuşma gerçekleştirdi.

”24 değil 25 saat çalışacağız”

Gecede bir selamlama konuşması yapan Sayın Valimiz; “Denizli’de göreve başlayalı 4 ay oluyor. Bu 4 ayda gerçekten çok güzel anılarımız oldu. Bugün iki Bakanımızla birlikte çok hayırlı bir iş yaparak 786 ailemizi ev sahibi yaptık. Denizli’nin daha müreffeh, daha kalkınmış bir İl olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Burada unumuz var, şekerimiz var kısacası her şeyimiz var, helva yapacak da insanımız var. Denizli bir milyon nüfusu, müteşebbis, ticareti seven ve çalışkan insanları ile Türkiye’nin yüz akı bir şehrimiz. Daha da büyüyerek, daha da memleketimizin iftihar edeceği dünya ile rekabet eden bir Denizli olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Sizlerin bu coşkusu bizleri daha da umutlandırdı. 24 saat çalışıyorduk bundan sonra 25 saat çalışacağız. Davetimize geldiniz bizleri mutlu ettiniz, hepinize teşekkür ediyor, iyi akşamlar diliyorum” dedi.

Tek Tek Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar

Eşi Şule Meral Hanımefendi ile birlikte davetlilerin masalarını tek tek gezerek Cumhuriyet Bayramını kutlayan Valimiz Hasan Karahan, Cumhuriyetin 94. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Protokol Üyeleri ile birlikte kesti. Bu sırada salonda bulunan davetliler ellerinde Türk Bayraklarıyla coşkuyu doruğa tırmandırdı. Denizlili ünlü ressam Yaşar Çallı, kendi yaptığı Atatürk Portresini Valimiz Hasan Karahan’a hediye etti. Gece canlı müzik dinletisi ile devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.