enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizli-Antalya Karayoluna Yeni Üst Geçit

Denizli-Antalya Karayoluna Yeni Üst Geçit
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli-Antalya Karayolu üzerinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yanında yapımını sürdürdüğü üst geçidin montesi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımı ile üst geçit ayaklara yerleştirildi. Başkan Zolan;”  Biliyorsunuz kazalar gerçekleşiyor bu yol üzerinde daha dün bir vatandaşımızı kaybettik. Onun için bu yaya üst geçitleri kullanılmalı. Kullanılmazsa yapılmasının bir anlamı yok”dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve basın mensuplarının katılımı ile Denizli-Antalya Karayolu üzerinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yanında yapımını sürdürdüğü üst geçidin montesi yapıldı.

”Kullanılmazsa yapılmasının bir anlamı yok”

Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada;”Bugün burada daha önceden söz verdiğimiz gibi yaya geçidimizi buraya koyuyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerimizin yoğun yaşadığı bu gölgede,vatandaşlarımızın hastane, iki taraftaki iş yerlerine kolay ulaşım sağlayabilmeleri için çalıştık, ihale süreci gerçekleştirildi ve bugünde yerleştirilmesi gerçekleştiriliyor. İnşallah 5-10 gün içerisinde de hizmete girecek. Engellilerimizi de unutmadık bu asansörlü hizmet verecek bir yaya geçidi olacak. 42 metre uzunluğundaki yaya üst geçidimiz de, 70 ton ağırlığında ve ayakları ile birlikte 90 tonu buluyor. Üst geçidimizin 4 metre olan üst geçidimiz ile Antalya yolu üzerinde daha güvenli ulaşım sağlamak istiyoruz. Biliyorsunuz kazalar gerçekleşiyor bu yol üzerinde daha dün bir vatandaşımızı kaybettik. Onun için bu yaya üst geçitleri kullanılmalı. Kullanılmazsa yapılmasının bir anlamı yok. Bizler vatandaşlarımıza zarar gelmemesi için bu projeleri hayata geçiriyoruz.”dedi.

”Biz söz verdik,Sözümüzü yerine getirdik”

Biz söz verdik yapacağız diye. Sözümüzü yerine getirdik. İnsanlarımız tedirgin olmadan güvenli bir şekilde geçsinler. Denizli’mize bir artı daha kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun. Bu yaya geçidimiz toplam 1 milyon 250 bin liraya mal oldu. Bizim için bedel değil, ihtiyaçlar önemlidir. İnşallah yolumuz bundan sonra daha güvenli olur. Güzellikler yapmaya devam edeceğiz”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.