enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4396
EURO
34,7447
ALTIN
2.440,06
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Emniyetinden Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Denizli Emniyetinden Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon
10.07.2017
A+
A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar düzenlendi.

Yapılan denetimlerde, Antalya Yolu üzerinden Denizli istikametine seyir halinde olan bir ticari taksi durumundan şüphelenilerek durduruldu.

Araçtan inmemek için direnen ve kaçmaya çalışan şüpheli şahıslara müdahale edilmesinin ardından yapılan kontrollerde araç içerisine gizlenmiş bir adet ruhsatsız tabanca ve mermileri ile uyuşturucu madde elde edildi.

TORBACILARA GÖZ AÇTIRMADILAR

Devam eden çalışmalarda yakalanan şüpheli şahısların Denizli’de irtibatlı oldukları sokak satıcısı şahıslar ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları adresler tespit edilerek operasyon için düğmeye basıldı.

Denizli merkezinde risk analizine dayalı olarak ekiplerce yürütülen diğer titiz çalışmalarda da şüpheli araçlar tek tek kontrol edildi. Görevli ekiplerden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda bulunan satışa hazır vaziyette pakatlenmiş uyuşturucu maddelere el konuldu.

Yapılan başarılı operasyon ve çalışmalar neticesinde 1 adet Sigsauer E226 marka ruhsatsız tabanca ile fişekleri,  30.02 gram eroin maddesi,  53.3 gram metamfetamin maddesi ve yaklaşık 1000 gram  esrar maddesi ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.