enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5723
EURO
34,9777
ALTIN
2.460,03
BIST
9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli Protokülünden Zeybekci’ye Kutlama

Denizli Protokülünden Zeybekci’ye Kutlama
19.07.2017
A+
A-

TÜRKİYE EKONOMİSİ DENİZLİ’YE EMANET

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeniden kabine de yer almasını ‘Türkiye ekonomisi Denizli’ye emanet’ sözleriyle değerlendirdi. Şahin Tin; “Türkiye ekonomisi Denizli eliyle büyüme hızını sürdürecek” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kabinedeki yerini koruması ve yeniden Ekonomi Bakanı olarak Bakanlar kurulunda görev almasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemiz geçmişte ithal ekonomi bakanları gördü. Bu ithal bakanlar ülkemizin ve milletimizin menfaatlerinden ziyade borç veren uluslararası kurumların tahsildarlığı görevlerini üstlendiler. Bugün çok şükür Türkiye ekonomisinin dümeninde Denizli’nin evladı, üretim ve sanayinin içinden gelen, buralardaki tecrübesini bakanlığı esnasında iş dünyasına yeni ufuklar katmada kullanan bir Ekonomi Bakanımız var. Denizli olarak son derece mutluyuz. Kabinede yapılan bu değişiklikle yine Denizli ustalığını gösterdi” dedi.

 

DENİZLİ DAHA DA GÜÇLÜ

 

Milletvekili Şahin Tin; “Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci, Dünya’nın ekonomik krizlerle boğuştuğu, Avrupa ülkelerinde büyüme hızının yavaşladığı zor ve en ağır şartlara rağmen ülke ekonomimizin başarıdan başarıya koşmasında en büyük pay sahiplerinden biri olmuştur. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin ortaya koyduğu performansı ve başarılı ekonomi yönetimi yapılan kabine değişikliğinde kendini göstermiştir. Sayın Bakanımız özellikle son dönemde coğrafyamızda yaşanan karışıklıklara ve 15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen ülkemizde var olan ekonomik istikrarı korumak için büyük gayret sarf etmiştir. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın takdiri ile bugün açıklanan kabine de yeniden yer alması Denizli’miz adına gurur vericidir. Denizli, Türkiye ekonomisine yön vermeye ve ülkemizin büyüme hızını beklentilerinde üstünde tutmaya devam edecektir. Bu vesileyle Ekonomi Bakanı olarak kabine de yeniden görev alan Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca yeni oluşan kabinenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı kabinede yeniden göreve getirilen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek, başarılar diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni kabinenin Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Denizli’nin Bakanlar Kurulu’nda yeniden yer almasının önemli ve kent için gurur verici olduğunu kaydeden Başkan Zolan, Ekonomi Bakanlığı görevine yeniden getirilen Nihat Zeybekci’yi tebrik etti. “Denizli ve Türkiye kazanmaya devam edecek” diyen Başkan Zolan, “Sayın Nihat Zeybekci’nin, Ekonomi Bakanlığı gibi önemli bir bakanlığın başında olması bizim için gurur ve heyecan verici bir durum. Sayın Bakanımız, görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerle şehrimiz ve ülkemiz adına önemli işlerin altına imza atmıştır. Bu vesile ile Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

“2023 hedeflerine daha güçlü yürüyeceğiz”

 

Kabinede gerçekleştirilen revizyonun Denizli ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yapılan kabine revizyonu bir kan ve bayrak değişimdir. Bu tür değişimler ile ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine doğru ilerlemesi sürecek ve 2023 hedeflerine daha güçlü yürüyecektir. Kabinedeki bütün bakanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Denizli sevdalısı Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede Ekonomi Bakanı olarak yer alması ve görevini sürdürmesi bizleri sevindirmiştir. Nihat Zeybekci başta olmak üzere yeni kabineye başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Dümende işini bilen bir kaptan varsa içiniz her zaman rahattır diyen Başkan Filiz; Türkiye Ekonomisi’de tecrübeli, vizyon sahibi ve başarılı bakanımız ile yoluna aynı hızla devam edeceği için mutluyuz “ dedi.

Yeni kabinenin açıklanmasının ardından Başkan Filiz devamla şunları söyledi:

“  Tütün tarlasından işadamlığına, Denizli İhracatçılar Birliği’nden Denizli Belediye Başkanlığı’na, Denizli Milletvekilliğinden Ekonomi Bakanlığı’na uzanan başarı öyküsüyle ve Denizli sevdası ile tanıdığımız Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı kabinede Ekonomi Bakanı olarak görevini sürdürmesi Denizli İl Teşkilatımızda  sevinçle karşılandı. Her şeyden önce yeni kabine Denizli’ye ve ülkemize hayırlı olsun. Ekonomi bakanlığının bu görevi başarı ile sürdüren Nihat Bey’de kalmasından dolayı mutluyuz. Nihat Zeybekci, uzun süre görev yaptığı Ekonomi Bakanlığı’nda deneyim ve tecrübesini kullanarak Türkiye ve Denizli için faydalı çalışmalar yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. Hem ülkemize hem de Denizlimiz’e önemli mesafeler aldıracak politikalar üreten Nihat Zeybekci başta olmak üzere yeni kabineye başarılar diliyorum” dedi

 

ZEYBEKCİ İLE HEP DAHA GÜÇLÜYÜZ

Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, yeni kabinede de görevine devam etmesinin ülke ve Denizli adına şans olduğunu açıkladı. Erdoğan, “Zeybekci ile Denizli hep güçlü olmuştur, olmaya devam edecektir” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yeni Bakanlar Kurulu’nda da görevine devam edecek. Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan,  Bakan Zeybekci’nin kabinedeki varlığının hem Denizli, hem de ülke ekonomisi adına büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.

Erdoğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Bir süredir gündemde olan kabine revizyonu yapıldı ve beklediğimiz gibi Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, görevine devam ediyor. Başarılarını hayranlıkla takip ettiğimiz Sayın Zeybekci’nin, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın da takdirini kazanarak ekonomi yönetiminin kritik noktasındaki görevinde kalması, Denizli ve iş dünyası için gurur vesilesidir. Sayın Bakanımızın bundan sonra da Denizli’mize ve ülkemize hizmetlerinin artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Sayın Zeybekci ile Denizli’miz, güçlü olmayı sürdürecektir.”

Bu Gurur Denizli’nin

 

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Sayın Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede de yer almasını değerlendirdi. Tefenlili “Sayın Zeybekci’nin Ekonomi Bakanlığı görevine devam etmesi ilimiz ve ülkemiz adına gurur vericidir” dedi.

Tefenlili, Zeybekci’nin yeni kabinede Ekonomi Bakanı olarak görevine devam etmesiyle ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Bakanımızın yeni kabinede de Ekonomi Bakanı olarak görev almasını sevinçle karşıladık. Bakanımız görevini başarı ile yerine getirmektedir. Ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması için gece gündüz çalıştığına birçok kez tanık oldum. Görevine devam etmesi ülkemiz için doğru bir karar olmuştur. Sayın Bakanımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum”

EKONOMİ YÖNETİMİ GÖREVİNE DEVAM EDİYOR

Bugün açıklanan yeni kabinede, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKCİ’nin görevine devam edeceğini büyük bir memnuniyet ile öğrenmiş bulunmaktayız. İhracatçı kimliği ile içimizden gelen bir olan Sayın ZEYBEKCİ’nin ekonomi bakanlığı en başından beri söylediğimiz gibi, ülkemiz için gerçekten büyük bir şans. Çalışkanlığı ile bugüne kadar Türkiye’ye sunduğu hizmetlerin ve katkıların bundan sonra da artarak devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Bizler de hem Denizli olarak, hem de ihracatçılar olarak her zaman katkı sunmaya hazırız. Yeni Kabinede Ekonomi Bakanlığını sürdürecek olmasının başta kendisi olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yürekten diliyoruz.

Bununla birlikte iş dünyası olarak, kabine revizyonunun ardından Sayın ZEYBEKCİ’nin yanında, ekonomi ile ilgili diğer Sayın Bakanlarımızın da görevlerine devam edecek olmasından dolayı da son derece memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Umuyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hükümetimizin ekonomiye verdiği özen ve önem sürecek ve üretilecek politikalar ülkemiz ihracatının önünü açmaya devam edecektir.

Bakanımız hem övünç hem de gurur kaynağımız, bu karar sanayicileri oldukça mutlu etti

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeni kabine görevine devam etmesini değerlendirdi. Başkan Sarı, hemşehrimiz, gururumuz, Denizli’mizin sesi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin görevine devam etmesi bizleri de son derece mutlu etmiştir dedi

Makina Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı yaptığı yazılı açıklamada “Görev aldığı ilk günden bu yana başarı ve gururla ülkemiz ekonomisinin güçlü ve aydınlık bir gelecek adına Kabine de şehrimizi en iyi şekilde temsil eden bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin görevine devam etmesi sadece bizleri değil tüm ülkeyi memnun etmiştir. Ekonomi de istikrarın, gelecek güzel günlerin adımıyla iş dünyası, sanayicileri ve biz hemşehrilerini oldukça memnun etmiştir. Sayın bakanımızın bu kutsal görevini en iyi şekilde sürdüreceğinden yana bir şüphemiz yoktur. Denizli adına yatırımlar, ülkemiz adına güçlü Türkiye’nin kurulmasında aktif rol oynayacaktır. Yeni kabinemiz ülkemiz ve Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.