enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

DİMSİAD Başkanı Tuncer Yeniden Başkan

DİMSİAD Başkanı Tuncer Yeniden Başkan
09.05.2018
A+
A-

DİMSİAD (Denizli İnşaat Malzeme Satıcıları İş Adamları Derneği) Başkanı Murat Tuncer ve Yönetim kurulu üyeleri Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

DİMSİAD  Başkanı Murat Tuncer’in basın açıklaması şu şekilde;

DİMSİAD DENİZLİ İNŞAAT MALZEME SATICILARI İŞ ADAMLARI Derneğimiz 1989 yılında değerli meslek büyüklerimiz , kıymetliağabeylerimiz tarafından kurulmuş yaklaşık 30 yıldır Denizli de faaliyetlerini sürdüren, şimdi ki ismini 2006 yılında almış önemli bir mesleki sivil toplum örgütüdür.Derneğimiz Üyelerinin farklı alanlardaki sorunların çözümünde her zaman yanlarındadır. Ayrıca derneğimiz TİMFED Türkiye inşaat malzemecileri federasyonu ve GESİFED Güney ege sanayi ve iş dünyası federasyonugibi üst kurulları ile dayanışma ve uyum içerisinde sektörün ve üyelerinin sorunları ile yakından ilgilenmekte ve imkanları dahilinde pratik çözümler üretmeye gayret göstermektedir. Örnek olarak ilki bu sene gerçekleşen DEYEF fuarının en büyük destekçisi olarak fuarın oluşumunda katkı sağladık. Önümüzdeki yılda daha iyiye gitmesi için çalışmalarımızı devam ediyoruz. Ayrıca üyelerimize toplu anlaşmalar yaparak bazı indirimlerden yararlanmasını sağlıyoruz. Bunlara örnek Bp akaryakıt, Aras kargo gönderimi, cerrahi hastane indirimi gibi, amacımız bunlar gibi daha farklı indirimlerden üyelerimizi yararlandırmaktır. Bunlarla beraber Eğitime önem veriyoruz, bu sene İstanbul’dan iki önemli hocamızı getirerek üyelerimize satış ve pazarlama. Çalışan motivasyonu gibi konularda eğitimler verdik. Devamını da sayısını artırarak eğitim seminerlerimizi önümüzdeki günlerde yapacağız. Ayrıca sektörümüzle ilgili konuşmacılar getirip üyelerimizi aydınlatacağız.

144 Firma

Derneğimizin faal olarak 144 tane önemli firma ve iş adamı üyesi bulunmaktadır üye sayımızı hızla dahada üst seviyelere taşımayı hedeflemekteyiz.Değerli basın mensupları; Derneğimizin tüzüğü gereği 2 yılda bir yapılan olağan genel kurulumuzu 25./ 04/2018 tarihinde gerçekleştirdik. Kongremiz oldukça demokratik ve seviyeli bir şekilde gerçekleşti.2 listemiz ve 2 başkan adayımız yarıştı. Başkan adaylarının biri şahsım ben Murat Tuncer 2 ‘inci başkan adayımız da sevgili AbimSedat Doğaç idi. Yapılan seçimi bugün burada sizlerle birlikte olan bizim ekibimiz yönetim kurulumuz kazandı. Bu vesile ile derneğimizin yeni yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızı ve kongremizin sonucunu siz değerli basın mensupları aracılığı ile Denizli kamuoyu ile paylaşmak istedik.

Yönetim Kurulu

Yeni seçilen yönetim kurulumuzla ilk toplantımızı 3 mayıs 2018 günü yaptık ve görevdağılımlarımızı,gerçekleştirdik.bu vesile ile Dernek başkanlığına ben Murat Tuncer , Başkan yardımcılıklarına Gülşah TıkıroğluYıldırım ve Durmuş Vargel , Genel sekreterliğe Hüseyin Çetinkaya ve Yönetim kurulu üyeliklerine, Osman Özçelik,MustafaKemal Şahan ,MuhtalipKaragündüz,Raşit Özdemir,Murat Demirten,Osman Keysan,Akgün Kavi,BarışYıldız, Murat Büber, Cevdet Onan ve Yedek yönetimede Mümin Aktaş, Sümeyra Sağlam, MuhsinBozkuş,Halil İbrahim Çerçi Erhan MurtezaBayram Elden ,Tayfun Akkarpat, Ömer Kantar, Akgün Kavi ,Süleyman Tuğral, Salih Tuksal, Mustafa Esen, Enver Rıza Taşkın, Hüseyin Bozbay, Ahmet Sönmez. Derneğimizi temsilen TİMFET üst kurul delegeliklerine de Murat Tuncer, M.KemalŞahan,Hüseyin Çetinkaya, Osman Özçelik, H.İbrahim Çerçi seçilmişlerdir. Bu sonucun öncelikle ,Denizli’mize ,yönetim kurulumuza ve dernek üyelerimize vatanımıza ,milletimize hayırlı olmasını dileriz.

Yapılan kongrede bizlere bu görevi layık gören destekleyen,desteklemeyen tüm üyelerimize ,delegelerimize çok teşekkür ederiz.Derneğimizin yeni dönemde önemli projeleri ve hedefleri bulunmaktadır.gerek inşaat sektörü ile ilgili ,gerek üyelerinin sorunları ile ilgili faydalı olacak önemli çalışmalar yapmayı hedeflemekteyiz.bu konuda yeni yönetim kuruluna ve komitelerimize seçilen arkadaşlarımız şimdiden çalışmalarına başladılar.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.