enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2628
EURO
35,0650
ALTIN
2.460,37
BIST
10.155,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
33°C

Hacıkaplanlar’ın Çalışkan Mahalle Muhtarı Kunduracı Yeniden Aday

Hacıkaplanlar Mahallesi Muhtarı Necdet Kunduracı Mahallem ve Muhtarım programında kendisini ve mahallesini anlattı. Tuncay Çamurcu’yu konuk eden Muhtar Kunduracı yaptığı çalışmaları paylaştı.

Hacıkaplanlar’ın Çalışkan Mahalle Muhtarı Kunduracı Yeniden Aday
21.12.2018
A+
A-

2014 yerel seçimlerinde Hacıkaplanlar mahallesinden muhtar adaylığını açıklayarak ;mahalle sakinlerinin takdiri ve oyları ile Hacıkaplanlar mahalle muhtarı olan Necdet Kunduracı Mahallem ve Muhtarım programında çalışmalarını anlattı.

Necdet Kunduracı hizmete geldiği ilk günden itibaren ilk olarak Hacıkaplanlar Mahallesi’nin adını taşıyan tarihi Hacıkaplanlar Cami’nin restarasyonu ile alakalı çalışmaları başlatarak caminin restarasyonun yapılmasını sağladı. Bu çalışmalarının ardından ise mahallesinde ihtiyaç olarak her ne varsa bu konuların üzerinde durararak Hacıkaplanlar Mahallesinin eksikleri ve ihtiyaçları için çalışmalarına devam ediyor.

SIFIR ATIK İÇİN ÇABALIYOR

Hacıkaplanlar Mahalle muhtarı Kunduracı, Pamukkale Belediyesinin düzenlemiş olduğu elektronik atıklar ile ilgili en güzel mahalle yarışmasını destekleyerek elinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini söyledi.

YENİDEN ADAY

Denizli’nin en eski mahallelerinden olan Hacıkaplanlar Mahallesi’nin aynı zamanda Denizlinin en güzel mahallesi olduğunu belirten Kunduracı;”Mahallem için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Gelecek dönemde de çabalarıma devam etmek istiyorum. Onun için tekrar muhtar adayıyım.”dedi.

HACIKAPLANLAR MAHALLESİ MUHTARI ve ADAYI NECDET KUNDURACI ile GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ RÖPORTAJI VİDEOMUZDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.