enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2602
EURO
35,0455
ALTIN
2.466,17
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Kar Geri Dönüyor! Kent Merkezi ve İlçelere Kar Uyarısı

Geçtiğimiz haftasonu kar yağışı ve ardından soğuk hava dalgasının etkisinde geçiren Denizli’de yeni haftada da kar yağışı bekleniyor.

Kar Geri Dönüyor! Kent Merkezi ve İlçelere Kar Uyarısı
12.01.2019
A+
A-

Geçtiğimiz haftasonu özellikle ilçelerde etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı önümüzdeki haftada da etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni verilere göre Pazar(yarın) gününü çok bulutlu bir hava ile geçirecek olan Denizli’de yeni hafta önce yağmur ardından kar yağışı ile karşılayacak.

PAZAR HAVA NASIL OLACAK?

Hafta başında kar yağışı ile birlikte soğuk havanın etkisinde kalan Denizli’de haftanın ortalarına doğru yer yer yağmur ile birlikte termometrelerde sıcaklık değerleri artmıştı. Yarın çok bulutlu bir hava geçirecek olan Denizli’de en düşük sıcaklık 5 en yüksek ise 11 derece olarak ölçülecek.

YENİ HAFTA YAĞMURLA BAŞLIYOR!

Bu haftaya kar yağışı ve soğuk hava ile başlayan Denizli’de yeni hafta Yağmurla başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Pazartesi Denizli kent merkezinde yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 5 derece olması beklenen Pazartesi gününde en yüksek ise 8 derece olacağı tahmin ediliyor.

SALI GÜNÜ KAR GERİ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz haftasonu etkili olan ve bir çok ilçede kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okulları tatil ettiren kar Salı günü Denizli’ye geri dönüyor. Yoğun kar yağışının beklendiği Denizli’de en düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklık ise 10 derece civarında olması bekleniyor.

İLÇELERE DE KAR UYARISI

Kent merkezinin yanı sıra Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale ve Sarayköy’de salı günü kar yağışı bekleniyor. Acıpayam’da için ise Salı ve Çarşamba günü kar yağışı uyarısında bulunuldu.

KAYAK MERKEZİ’NE 5 GÜN KAR YAĞACAK

Meteoroloji’nin yayınladığı verilere göre Denizli Kayak Merkezi’de kente yaklaşan kar yağışından çok daha fazla yağış alacağını gösteriyor. Bu gün itibari ile başlaması beklenen kar yağışının 16 Ocak Çarşamba gününe kadar süreceği tahmin ediliyor.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.