enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5225
EURO
34,8925
ALTIN
2.437,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Denizlispor’un SMS ile Bağış Kampanyası İlgi Görmedi! Peki Neden?

Mali durumunu düzeltmek isteyen Denizlispor’da yönetimin başlattığı SMS kampanyası beklenen ilgiyi görmedi. 1 milyon nüfusu olan ve maçlarda 15 bin kişi kapasiteli stadın dolduğu Denizli’de, sadece 400 kişi mesaj attı.

Denizlispor’un SMS ile Bağış Kampanyası İlgi Görmedi! Peki Neden?
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Denizlispor, bir yandan da mali durumu düzeltmek için yeni projelere başvuruyor. Yeşil-siyahlı kulübün yöneticileri, çakmak ve kahve kampanyalarının ardından SMS kampanyası başlatmıştı. Büyük umutlarla sunulan SMS kampanyasında 1 milyonu aşan nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık 21. kenti olan Denizli’de, yeşil-siyahlı takıma beklenen destek gelmedi. 

“8 BİN TL GELİR ELDE EDİLDİ” 

İlk olarak sadece bir iletişim operatörünün abonelerinin katılabileceği destek kampanyası 29 Aralık 2018’de başladı. Kampanyanın başlamasının üzerinden 14 gün geçmesine rağmen kampanyaya sadece 400 taraftar katılarak, takıma destek oldu. Camianın büyük hayal kırıklığı yaşadığı bu organizasyonda bu güne kadar yaklaşık 8 bin TL gelir elde edildi. ‘HOROZ’ yazıp 2020’ye kısa mesaj göndermesi istenen taraftarlar, bu yöntemle yeşil-siyahlılara 20 TL bağışta bulunabiliyor. 

BAŞKAN ÇETİN DESTEK BEKLİYOR

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve taraftar desteğini arkasına alan Denizli temsilcisinde, 15 bin kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda maçlar kapalı gişe oynanırken, kampanyaya desteğin az olması kulüp yetkililerini düşündürdü. Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, basın ve sosyal medya aracılığıyla taraftarları kulübe desteğe davet etti. Denizlispor’a sahip çıkılması gerektiğini belirten Çetin’in, kampanyaya olan ilgisizliğin nedenini sorguladığı öğrenildi. Yönetimin diğer operatörlere ait hat kullanıcılarının da bağış kampanyasına destek olabilmesi için gerekli girişimlerini yaptığı öğrenildi. 

TARAFTAR NEDEN İLGİ GÖSTERMEDİ?

Yeni yönetim ile birlikte taraftarın kulübe destek sağlayabileceği kampanyalar geliştirilmişti. Bu kampanyalardan biri olan çakmak ve bayrak kampanyası belli ölçüde ilgi görürken, SMS Kampanyasının ilgi görmemesi taraftarın neden destek vermediği sorusunu akla getirdi. Denizlispor’un maddi olarak kaynak arayışlarında bulunduğu bu süreçte taraftarın SMS Kampanyasına yeteri kadar ilgi göstermemesinin nedenlerinden biri kampanyanın sadece bir operatör üzerinden yapılması nedeniyle olabileceği ifade edildi. Aynı zamanda son dönemlerde iyice artan mobil ücretler nedeniyle taraftarın SMS yolu ile bağışa sıcak bakmamış olabileceği düşünülüyor. Günümüzde akıllı telefonların popülerliğinin zirvesinde olduğu bir dönemde uygulamalar üzerinden yapılabilecek farklı bağış kampanyaları yerine neden son dönemde çok da elverişli bir kullanışı olmayan SMS yoluyla bağış seçeneğinin seçildiği de merak konusu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.