enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5910
EURO
35,0035
ALTIN
2.452,35
BIST
9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
26°C

MAKSİAD’dan Meslek Lisesi mezunu öğrencilerine Altın Fırsat

MAKSİAD’dan Meslek Lisesi mezunu öğrencilerine Altın Fırsat
01.06.2018
A+
A-

Makine Sanayici İşadamları Derneği(MAKSİAD) Meslek lisesi öğrencileri için altın değerinde bir fırsat sunuyor. Bu kapsamda MAKSİAD öğrencilere verdiği desteği açıklayan bir basın bildirgesi yayımladı.

MAKSİAD’ın basın bildirgesi şu şekilde;

Doğru işi bulmanın zor olduğu şu günlerde MAKSİAD, meslek lisesi mezunu öğrencilerine tam destek vermektedir. MAKSİAD, meslek lisesi öğrencilerine, mezun olduktan sonra  iş alanında ve akademik alanda gönüllü rehberlik yapmaktadır. İş bulma kaygısı yaşayan meslek lisesi mezunu öğrencileri  MAKSİAD’ a gelip iş başvurusu yapabilmektedir.

MAKSİAD  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SARI, meslek lisesi öğrencilerine  her aşamada yardımcı oldukları  gibi, mezun olduktan sonra da iş imkanı sağlama ve istihdam konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. Ayrıca öğrencilerin yeteneklerini  farketmeleri   ve profesyonel iş hayatına geçişlerinde, onlarla  birlikte  olup , tecrübelerini  paylaşacak olmanın ayrı bir heyecanı içinde olduklarını, sözlerine ekledi.

Kendi geleceklerini emekleri ile inşa edecek olan öğrencilerin, kariyerlerine yön verecek yerin MAKSİAD  olduğunu söyleyen BAŞKAN SARI, mezun öğrencileri desteklemenin hem şehrimize hem de makina sektörü adına faydalı olacağını belirtti.

Başkan SARI, sanayideki tornacıların, tamircilerin ve demircilerin  bağlı olduğu odalar ve kuruluşların, öğrencilerin “mesleki alan eğitimleriyle ve öğrenci istihdamlarıyla ilgili herhangi bir çalışma ve faaliyet yapmadıklarını görüyoruz . Diğer odaların meslek liselerinden mezun olan öğrencilere hiç mi ihtiyaçları yok, iş yerlerinde çalışacak personellere hiç mi ihtiyaçları yok ? Böyle Çalışmaları NEDEN hep MAKSİAD yapıyor ? MAKSİAD olarak gösterdiğimiz çaba kadar diğer oda ve kurumlarında buna destek vermesi gerekmektedir. Eğer böyle çalışmalar yapmazsak ileride tornacı, kaynakçı, elektrikçi, tamirci gibi elemanları bulamayacağız, dedi.

Başkan SARI, “ Geleceğimiz olan gençlerimiz bizler için en değerli yatırım.” Tüm meslek lisesi mezunlarımızı iş başvurusu yapmak için MAKSİAD’a bekliyoruz , dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.