enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

ÖZKAN’DAN DENİZLİ MİMARLAR ODASINA ZİYARET

ÖZKAN’DAN DENİZLİ MİMARLAR ODASINA ZİYARET
07.01.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi AV. Cahit Özkan meslek odaları ziyaretlerine devam ediyor. Bu hafta da Denizli Mimarlar Odasını ziyaret eden Özkan, şube başkanı Suat Bilgi ve üyelerle fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Özkan: “ Bu tür ziyaretlerde sıkıntılarımızı, dileklerimizi ve önerilerimizi daha samimi bir ortamda görüşerek, hızlı çözümler bulabildiğimize, yerinde tespitler yaptığımıza inanıyorum” dedi. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmekten onur duyduğunu belirten Sayın Özkan, sohbet havasında geçen bu görüşmelerde sadece sorunların konuşulmadığını, Denizli halkının refahı için çalışan bu ve bunun gibi sivil kuruluşları, yaptıkları çalışmalardan dolayı takdir etmek adına da burada olduklarını söyledi.

Mimarlar Belediye İle Vatandaş Arasında Köprü Olmalıdır

Mimarların vatandaş ile belediye arasında önemli bir köprü görevi gördüğüne inandığını belirten Özkan,” Mimari yapılanma çalışmalarında ki mesele yıkmak veya bozmak değil, esas olan insanımızın gönlünü yapmak, duasını almak, ihtiyaçlarını gözetmek olmalıdır. Şehirleri inşa ederken, onlara kendi ruhumuzdan da üfleriz, üflememiz gerekir. Şehirler bu açıdan kurucularının, sakinlerinin, üzerinde daha önce yaşayanların aynası gibidir.  Betonarme bir kimliğe bürünen şehirlerde ruh yok, huzur yok. Bu huzuru tekrar sağlamak için, yöneticiler başta olmak üzere tüm belediyelerimize çok ciddi işler düşmektedir. İnşallah atılacak adımlarda, projelerde bu konular ihmal edilmez ise inanıyorum ki şehirlerimiz çok daha farklı, ferah, tarihi ve coğrafi dokusuna uygun olarak gelişecektir. İnsan bizzat kendi elinin ürünü olan şehirlerde, oradan oraya savrulup duruyor. Önce ihtişama, görselliğe rağmen, dünyadaki büyük şehirlerin insanı ürkütmesinin, adeta bir değirmen gibi öğütmesinin asli sebebi budur. “diye ifade etti.

 

“Daha Ferah Ve Huzurla Yaşanabilir Bir Kent Yapmak İçin Gayretlerimiz Sürecek”

Konuşmasına: “İnşallah Türkiye’nin ve Denizli’nin geleceğini beraber inşa etmek ve sizlerle birlikte imar etmek hep birlikte bizlere nasip olur. Sizler meslek örgütleri olarak, demokrasinin vazgeçilmezi olan sivil toplum kuruluşlarının (STK), çok önemli parçasısınız. Şehrimizin yapısal sorunları ile ilgili öngörülerinizi bizler ile paylaşacak, bizler de sizlerden aldığımız bilgiler çerçevesinde neyi nasıl yaparız bunlara bakacağız.” Diye devam eden Özkan: Siyasiler, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla hep birlikte hareket ederek, ortak akıl ile Denizli’miz için faydalı işler üretecek, yaşanabilir ve müreffeh bir Denizli’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.