enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4231
EURO
34,4665
ALTIN
2.483,82
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
21°C

Vali Karahan Halkın Sorunlarını Dinledi

Vali Karahan Halkın Sorunlarını Dinledi
10.10.2017
A+
A-

Halk Toplantıları’nın Ekim Ayı buluşması Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi. Vatandaşlar toplantıda sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Hasan Karahan’a iletti.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan ile vatandaşlar katıldı.

Direkt Vali Karahan’a ilettiler

Toplantıda; vatandaşlarımız sorun, talep ve şikâyetlerini Vali Hasan Karahan’a aktardı. Vali Karahan vatandaşların tüm sorularını cevaplayarak, çözümü için ilgili Daire Müdürlerine yönlendirdi. Eğitim, iş, tarım ve sağlık konuları başta olmak üzere Kaymakamlıklar ve Belediyelerle ile ilgili konuları içeren sorunlar vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi.

Taş Ocağını şikayet ettiler

Denizli’nin Honaz ilçesi Kızılyer Mahallesi sakinleri, 7 kişilik bir grupla toplantıya katıldı. Taş ocağında çalışan yüksek tonajlı kamyonların mahalle içinden geçmemesi için 1 yıldır müracaat etmedikleri yer kalmadığını belirten mahalle halkı,”kamyonların mahalle dışından kullanabileceği başka bir yolun olduğunu fakat ısrarla bu yolu kullandıklarını ifade ettiler. Ayrıca taş kırma makinelerinin gece sabah kadar çalıştığını ifade eden mahalle halkı, bu soruna artık bir çözüm bulunmasını istedi. Mahallenin içine taş kırma tesisi de yapıldığını belirten vatandaşlar, gürültü ve toz dan dolayı mahallenin yaşanmaz hale geldiğini söyledi. Maden ocaklarının ruhsatının iptali için müracatta bulunmalarını söyleyen Vali Karahan, bu konuyu belediyelerin çözmesi gerektiğine vurgu yaptı. Mahalle içinden geçen yolun kamyonların kullanmasının yasak olduğunu belirten tabelalar olduğunu söyleyen mahalle halkı, ancak bu yasağa kimsenin uymadığını, kullanan kamyonlara da ceza kesilmediğini iddia etti. Kızılyer sakinleri mahalledeki durumu görmesi için Vali Karahan’ın Kızılyer’e da davet etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.