enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3759
EURO
35,0031
ALTIN
2.326,03
BIST
9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Vali Karahan’a Ziyaretler Sürüyor

Vali Karahan’a Ziyaretler Sürüyor

Denizli’ye yeni atanan Vali Hasan Karahan’a hoşgeldin ziyaretleri devam ediyor.

PAÜ Rektörü Bağ, Vali Karahan’ı Ziyaret Etti

PAÜ Rektörü Bağ, Vali Karahan’ı Ziyaret Etti

 

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Hasan Karahan’ı Makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarete Rektör Bağ’ın yanısıra Rektör Yardımcıları da katıldı. Valimiz Hasan Karahan’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Rektör Hüseyin Bağ, üniversite ve yapılan çalışmalarla ilgili olarak Sayın Valimizi bilgilendirdi.

PAÜ’nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğunu vurgulayan Vali Hasan Karahan, Rektör Bağ ve Rektör Yardımcılarına ziyaretleri için teşekkür etti.

 

 

 

DTB Yönetimi Vali Karahan’ Ziyaret Etti

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu Üyeleri Valimiz Hasan Karahan’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler. Ziyarete, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili’nin yanı sıra Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı. Valimiz Hasan Karahan’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Tefenlili, oda olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Vali Hasan Karahan, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan İbrahim Tefenlili’ye teşekkür etti.

 

 

 

DENTUROB Yönetiminden Vali Karahan’a Ziyaret

Denizli Turistik Otelciler ve Turistik İşletmeler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Hasan Karahan’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Ziyarete, DENTUROD Başkanı Şen’in yanısıra Başkan Yardımcısı Erkan Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Valimiz Hasan Karahan’a görevinin hayırlı olması temennisini ileten DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, İlimiz turizmi ile derneğin İlimizde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Denizli’nin sanayisi ile öne çıkan bir kent olduğunu ancak başta UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale olmak üzere, Antik Kentleri, Kültürel ve Sağlık Turizmi ile de Türkiye ve dünyanın gözbebeği olmayı başarmış bir kent olduğunu söyleyen Vali Hasan Karahan, Başkan Şen ve diğer misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

 

Vali Karahan, Özel Çocukları Ağırladı

Otizmli çocukların eğitim gördüğü Ortak Nokta Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Valimiz Hasan Karahan’ı ziyaret etti. Özel çocuklarımızı ağırlayan Sayın Valimiz, onlarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Ziyarete Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Melahat Kılınç, merkezde eğitim gören öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Öğrencileri Valilikte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Karahan, özel çocuklarımızla tek tek sohbet etti. Velilerin de sorunlarını dinleyen Valimiz Hasan Karahan, belirtilen taleplerin karşılanması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

 

 

 

 

 

 

VALİ KARAHAN, MEMUR-SEN İL TEMSİLCİSİ VE 11 İŞ KOLU TEMSİLCİSİNİ KABUL ETTİ

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan ve beraberindeki sendika temsilcileri Vali Hasan Karahan’ı Makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan ile 11 İş Kolu Temsilcileri katıldı.

Vali Karahan’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan, sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hasan Karahan ise, misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Hak-İş Denizli İl Başkanı Halil Turan ve sendika üyeleri, Vali Hasan Karahan’ı Makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Vali Karahan’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Turan, sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Hasan Karahan ise Başkan Turan ve sendika üyelerine ziyaretleri ve temennileri için teşekkür etti.

Büyükşehir Muhtarlar Derneği üyeleri, ValiHasan Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makam Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ile derneğe üye Mahalle Muhtarları katıldı.

Vali Hasan Karahan’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Dernek Başkanı Kalay, dernek olarak Denizli’de yaptıkları çalışma ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Valimiz Hasan Karahan muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nesrin Akbeyik ve özel çocuklarımız, Vali Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Dernek Başkanı Nesrin Akbeyik’in yanısıra, çocuklarımız ve anneleri de katıldı.

Vali Karahan’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Akbeyik, dernek hakkında bilgiler vererek yaptıkları çalışmaları anlattı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Hasan Karahan, ziyaretlerinden dolayı Başkan Akbeyik, çocuklar ve ailelerine anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.