enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5145
EURO
34,5480
ALTIN
2.488,38
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Yüksek Yargı Mensupları Denizli’ye Hayran Kaldı

Yüksek Yargı Mensupları Denizli’ye Hayran Kaldı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen “Ürün ve El Sanatları Fuarı” için Denizli’ye gelen Adalet Bakanlığı, HSK ve Yargıtay üyeleri Denizli’ye hayran kaldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı için Denizli’ye gelen Adalet Bakanlığı, HSK ve Yargıtay üyeleri Denizli’ye hayran kaldı. Üç gün boyunca Denizli’de ağırlanan heyete, Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek,  HSK Üyeleri, Yargıtay üyeleri, Emekli Yargıtay Onursal Başsavcısı Hasan Erbil, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Dr.Vehbi Kadri Kamer, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve davetliler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde Denizli’yi gezen heyet ilk gün Sakızcılar Mahallesi’ndeki Ağlayan Kaya, daha sonra beyaz cennet Pamukkale ile Hierapolis Antik Kenti’ni gezdi.

 

Heyet Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda konakladı

 

Çamlık Mesireliği’nde dinlenme fırsatı bulan konuklar Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası tesislerinde konakladı. 1500 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası’nda bulunan bungalov evlerde doğa ile iç içe vakit geçiren yüksek yargı mensupları yayladaki tesislerde ağırlandı. Bağbaşı Yaylasının muhteşem manzarası ve temiz havasının tadını çıkaran konuklar ev sahipliğinde dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.