enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2510
EURO
34,7620
ALTIN
2.385,62
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

Acıpayam AK Parti, Adayın Açıklanmasını Bekliyor

Denizli ilçeleri içerisinde AK Parti’den en çok aday adayı olan iki ilçeden biri olan Acıpayam’da, aday adayları sahada çalışmalarını sürdürüyor. İlçede mahallelerdeki vatandaşları ve esnafları tek tek ziyaret eden aday adayları, adayın belli olacağı tarihe kadar herhangi bir açıklama yapmamakta kararlı davranıyor.

A+
A-

Halen mevcut belediye başkanı Hulusi Şevkan da dahil olmak üzere 7 aday adayının Belediye başkanlığına talip olduğu Acıpayam’da siyaset ısınmaya devam ediyor. Başkan Hulusi Şevkan dışında Bülent Karnak, Fikret Gümüş, Harun Reşit Kaya, İbrahim Ethem Topçu, Mahir Altuğ, Ramazan Kan ve Sefer Demir AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti aday adayları geçtiğimiz haftasonu temayül toplantısında bir araya geldi.

Acıpayam’da 1994-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Sefer Demir’in yeniden belediye başkanlığı için talip olması ile birlikte, aslen Akalanlı olan Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi olan Mahir Altuğ’un adaylığı dikkat çekiyor. Acıpayam’ın önemli esnaflarından Fikret Gümüş ve Acıpayam’da TOKİ çalışmaları ile adını duyuran İbrahim Ethem Topcu aday adaylığı sürecinde ön plana çıkan isimler oldu. Geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen parti temayülünde bulunan isimler bir araya geldi ve birbirlerine adaylık yolunda başarılar diledi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı ve AK Parti Acıpayam Belediye Başkanı Fikret Gümüş

BAŞKAN ŞEVKAN İLE ‘DEVAM’ MI?

2009 yılında CHP ile girdiği seçimde 3 dönem görev yapan Sefer Demir’e karşı seçimi kazanan Hulusi Şevkan, parti içi yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle CHP’den ayrılmış ve AK Parti’ye geçmiş 2014 yılında gerçekleştirilen seçimlerde de en yakın rakibi CHP’li İlhan Özcan’ı mağlup ederek ikinci kez belediye başkanlığına seçilmişti. AK Parti genel merkezinin aldığı kadar gereği belediye başkanlığı yapan kişilerin doğal aday adayı olarak kabul edilmesi ile doğrudan il başkanlığına başvuruda bulunmayan Hulusi Şevkan’ın yeniden partisi tarafından aday olarak gösterilip gösterilmeyeceği merak ediliyor.

Eski başkan Sefer Demir ve Halil Pekdemir

ESKİ BAŞKAN ADAYLIK AÇIKLAMASINI BEKLİYOR

1994-2009 yılları arasında Acıpayam’da belediye başkanlığı yapan Sefer Demir, görev yaptığı sürece içerisinde ilçe içinde yaptığı icraatlar ile dikkat çeken bir isim olmuştu. Acıpayam’ın bu günkü çehresinin oluşmasında önemli katkıları bulunan eski başkanın yeniden aday adayı olması ile AK Parti Acıpayam’da siyaseti daha heyecanlı hale getirdi. Mevcut başkan Hulusi Şevkan’a kaybederek üç dönemlik başkanlık koltuğunu bırakan Demir, bu defa parti içinde yeniden Hulusi Şevkan ile adaylık mücadelesi verecek. Demir, ilçede aday adaylığı sürecinde ziyaretlerine devam ederken, aday adaylığı sürecinde konuşmaktan ziyade beklemeyi tercih eden isimlerden.

TOKİ ÇALIŞMALARI ADAY OLMAYA YETECEK Mİ?

AK Parti Acıpayam’da bir diğer ön plana çıkan aday Acıpayam’da TOKİ projesini yürüten İbrahim Ethem Topcu. ‘Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Dört yıldır Denizli için TOKİ projelerini hayata geçirdik. Şimdi de geleceğin Acıpayam’ına imza atmaya talibim.’ diyerek yola çıkan Topcu’nun AK Parti içerisinde etkin isimler ile teması olduğu ifade ediliyor. Topcu, Çarşı esnafı ile bir araya gelerek vatandaşlardan beklentileri dinleyip, yapmak istediği projeleri vatandaşlara aktararak çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Altuğ, sanayi esnafı ile bir araya geldi.

MECLİS ÜYELİĞİNDEN, BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA

Denizli’de Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği yapan ve Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (Denizli SMMMO)Disiplin-denetim kurulu üyeliği görevlerini sürdüren Altuğ, Acıpayam Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan ilk isimlerden biriydi. Aday adaylığı başvurusunun ardından Acıpayam’da bir dizi temaslarda bulunan Altuğ, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu ve Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım’ı ziyaret etti. Sanayi sitesinde esnaflarla buluşan Altuğ, mahalleleri dolaşarak vatandaşlara projelerini anlattı. Denizli’nin iki merkez ilçesinden biri olan Merkezefendi’de meclis üyeliği görevini yapan Altuğ’da Acıpayam’da konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.