enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Bağımsız Başkan Adayı ve Projeleri

Bağımsız Başkan Adayı ve Projeleri
06.09.2017
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin bağımsız adaylığını açıklayan Mehmet Uğur Tatar denizlidedahaber.com’a neden başkan olmak istediğinden, Denizli’de ve Türkiye’de gündem olan projelerine kadar herşeyi anlattı.

2019 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız aday olarak katılacağını açıklayan Tataroğlu Kağıtçılık’ın sahibi Mehmet Uğur Tatar Denizlidedahaber.com verdiği röportajda neden başkan adayı olduğunu anlattı.

”Ben Hizmet adamıyım”

Mehmet Uğur Tatar neden başkan adayı olduğunu açıkladı. Tatar” Öncelikle ben hizmet adamıyım. Siyasetin hizmet yönü ile olması gerektiğini düşünürüm. 53 yıldır Denizli’deyim ve istiyorum ki Denizli bir dünya kenti olsun. Çağdaş medeniyetleri ulaşmayı değil, geçmeyi düşünüyorum.”dedi.

”Hizmetler oluyor ama yeterli değil”

Denizli’deki hizmetlerinin yeterli olmadığına değinen Tatar;”Denizli’de hali hazırda tabi ki hizmetler oluyor. Ama benim hayallerimle düşündüğümde bunlar yeterli değil. Ben Denizli’yi dünya kenti yapmayı düşünüyorum. Bana milletvekilliği adaylığı teklif etseler ben düşünmüyorum.”dedi.

”Beni bu şehir heyecanlandırıyor”

Denizli’ye olan sevgisini her fırsatta dile getiren Tatar;” Ben Denizli’yi dünya kenti yapmak istiyorum. Beni bu şehir heyecanlandırıyor. Dünya kenti sıradan projelerle olunamaz. Tabiki sıradan projelerde olacak ama Pamukkale’ye gelen turist Denizli’ye gelmiyorsa sorun vardır. Çünkü burada bir tek müze bile yok. Araştırmalarımda 2014’te AK parti’den aday adayı olduğumda 40 proje sundum. 30 tanesi avrupada ses getirecek projelerdi”dedi.

”Hiç Kimse inanmadı”

Belediye Başkan adayı Tatar 2014 yılında açıkladığı Denizli’ye deniz geticeğim sözünü açıkladı. Tatar;” İnsanlar ben bu sözü söylediğimde bana inanmadılar. Kendi destekçilerim bile bu projeyi açıklama dediler. Ama ben inandığım şeylerin her zaman peşinden gittim. Ben araştırdım Kanal Denizli projesinin örnekleri dünyada var Panama, Süveyş gibi. Ama destek bulamadım. Ama Gaziantep şuanda bu proje için çalışıyor.”dedi.

”Denizli İhracatçıdır”

Denizli’nin son yıllarda çok fazla geliştiğini ve ekonomisinin büyüdüğüne değinen Tatar;”Kanal Denizli projesi Denizli’yi ve ihracatını geliştireceğine inanıyorum. Denizli insanı girişimcidir. Bu proje geleceğe yöneliktir ve en az 50 yıllık projelerdir”dedi.

Kanal Denizli nasıl yapılacak?

Tatar Kanal Denizli’yi anlattı. Tatar;” Bu projenin maliyeti henüz belirlenemez, ancak projelendirme safhasında maliyet belirlenebilir. Örneklere bakılırsa 100 milyar dolarlık bir proje olacak gibi görünüyor. Muğla Gökova körfezi buradan kuş bakışı 104 kilometre ve kara parçasının altından 104 km yarılarak kanal açılacak. Büyük gemilerin geçebileceği genişlikte olacak ve lojistik merkezleri kurulacak. Rakım konusuda denizi buraya getirmeyeceğiz biz denize ineceğiz”dedi.

BOZDAĞ BUZ OTEL-ULUSLARARASI KAR FESTİVALİ

BOZDAĞ BUZ OTEL-ULUSLARARASI KAR FESTİVALİ

SİSMİK İZOLASYON SİSTEMLİ TAM TEŞEKKÜLLÜ DEVLET HASTANESİ

SİSMİK İZOLASYON SİSTEMLİ TAM TEŞEKKÜLLÜ DEVLET HASTANESİ

PAMUKKALE BİSİKLET YOLU

PAMUKKALE BİSİKLET YOLU

MODERN ŞEHİR KÜTÜPHANESİ

MODERN ŞEHİR KÜTÜPHANESİ

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.