enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2717
EURO
34,7252
ALTIN
2.401,27
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Başkan Gülbay, ‘Sağ Sol Yok, Buldan Var’ Dedi Projelerini Anlattı

Buldan Belediye Başkanı ve DP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde Denizli basını ile bir araya geldi. Yeni dönemde yapmak istediklerini gazeteciler ile paylaşan Gülbay, belediye meclis üyelerini tanıttı. ‘Sağ sol yok, Buldan var’ sözleri dikkat çeken detay oldu.

Başkan Gülbay, ‘Sağ Sol Yok, Buldan Var’ Dedi Projelerini Anlattı
A+
A-

2014 Yerel Seçimlerinde CHP’den seçilerek Buldan Belediye Başkanı olan Mustafa Gülbay, geçtiğimiz aylarda partisi CHP’nin yeniden aday göstermemesinin ardından CHP’den istifa etmiş ve DP’den Buldan Belediye Başkan Adaylığı açıklamıştı. Bu gün Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda Denizli Basını ile bir araya gelen Gülbay, Buldan için yeni dönem projelerini paylaştı. Geçmiş dönemde Buldan Belediyesi çalışmalarına da değinen Mustafa Gülbay, gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

‘SAĞ SOL YOK BULDAN VAR’

31 Mart Yerel Seçimlerinde DP’den aday olan Mustafa Gülbay, ‘Sağ sol yok, Buldan var’ şiarı ile yola çıktıklarını Meclis üyesi adayları arasında ger görüşten isimler olduğunu ve yeni dönemde ‘İdeoloji gözetmesizin Buldan’a hizmet etmek’ istediklerini söyledi. Başkanlık döneminde gerçekleştiremedikleri projelerinin bir kısmını belediye meclisinden onay alamamaları nedeniyle yapamadıklarını anlatan Gülbay, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların da yapılması gereken hizmetlerini aksatan nedenler arasında olduğu vurguladı.

DENİZLİ BASININA TEŞEKKÜR ETTİ

‘İsraf Son Bulsun, Sofranız Bereketli olsun’ sloganı ile başlattıkları yardım projesine de değinen Gülbay, geliştirdikleri projenin yanlış yerlere çekildiğini söyledi. Türkiye’deki sadaka anlayışının yanlış bir şekilde değerlendirildiğini ifade eden Başkan Gülbay, ‘amacımız vatadaşlarımız arasında dayanışma, yardımlaşma anlayışını pekiştirmek’ ifadelerini kullandı. Denizli Basını’nın verdiği desteğe de ayrıca teşekkürlerini iletti.

İŞTE GÜLBAY’IN YENİ DÖNEM PROJELERİNDEN BAZILARI

Buldan Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Gülbay, yeni dönemde Buldan için hazırladığı projelerini anlattı. Gülbay, ‘Buldan’da bir sağlık merkezi, Lise ve Üniversite olarak bir sağlık meslek yükseokulu hedefliyoruz. Tarım alanında ise Buldan’da sulanmadık arazi bırakmamak istiyoruz, gerekli yerlere baraj, gölet ve sondaj çalışmaları yapacağız, su tutucu önlemlerle tarımdaki su problemini çzöeceğiz. Tarımsal üretimi daha iyi seviyelere getireceğiz. Öğrencilere verdiğimiz kurslarımız devam ediyor. Bu kursları arttırarak devam edeceğiz, Sınavlara hazırlanma konusunda yardım etmeye devam edeceğiz. En önemli projelerimiz ise araştırma evleri kuracağız. Yine Tarım alanında araştırma evleri kurarak, çiftçimizin yenilikleri ve önlemleri kendi araştırıp bulabilmeleri için internet ve bilgisayarları belediyemizce karşılanacak, Bu hizmeti de başlatacağız. Ve burada görevli kişiler bulundurmaya çalışacağız. İhalesi tamamlanan ve muhtemelen seçimden önce temelinin atılacağı bir gündüz bakım merkezi yapacağız.’ diyerek yeni dönemde Buldan’a kazandırmak istedikleri projeleri aktardı.

Toplantının tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz..

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.