enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Basmacı;”Sarayköy’de yüreğimiz yandı”

Basmacı;”Sarayköy’de yüreğimiz yandı”
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Sarayköy’de yaşanan orman yangını sonrasında açıklamalarda bulundu. Basmacı, “Bu olaydan sorumlu kişi veya kişiler yargı önünde hesap vermelidir” dedi.

Melike Basmacı Sarayköy açıklaması

Melike Basmacı

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Sarayköy’e bağlı Tekkeköy, Kabaağaç ve Tırkaz mahallelerindeki ormanlık alanda başlayan ve 3 mahallede yaşayan vatandaşların tahliyesine varan orman yangını ile ilgili değerlendirme yaptı. Yangın sonrası yaşanan gelişmeleri an be an takip ettiğini ifade etti. Basmacı, Sarayköy ve Denizli’ye geçmiş olsun temennisinde bulundu.

“Takipçisi olacağız”

“Orada yanan ağaç değil yüreğimizdir” diyen Basmacı, “Talihsiz bir şekilde başlayan ve rüzgar ile birlikte çeşitli etkenler neticesinde kontrol altına alınmakta zorlanılan orman yangınının ne şekilde ve kimler tarafından çıkartıldığı ilgili makamlarca ortaya çıkarılmalıdır. Ormanlık alanların yok olmasına ve onlarca insanımızın dumandan zehirlenmesine neden olan kişi veya kişiler yargı önünde hesap vermelidir. Bu işin kasıtlı bir şekilde yapıldığını düşünmek istemiyoruz. Kesin olmamakla birlikte 150 hektardan fazla bir alanın yandığı bilgisi geliyor. Bu olay aydınlatana kadar takipçisi olacağız”  dedi.

Basmacı, son olarak, akşam saatlerinden itibaren yangının söndürülmesi için gerek havadan ve gerekse de karadan çaba gösteren cefakar görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başsağlığı Diledi

Öte yandan Basmacı, İlçe girişimde yaşanan kaza sonrasında tankerin patlaması ile  yaşamlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.