enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5241
EURO
34,8052
ALTIN
2.423,36
BIST
9.735,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Cahit Özkan Çağrıda Bulundu

Cahit Özkan Çağrıda Bulundu
14.07.2017
A+
A-

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde AK Parti MKYK üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan açıklamalarda bulundu ve halkı 81 ildeki demokrasi nöbetlerine davet etti.

Cahit Özkan

Cahit Özkan

15 Temmuz hain girişiminin Cumhuriyet tarihinin en kanlı darbe teşebbüsü olduğuna vurgu yapan Özkan, hain girişimin milli iradeyle geri püskürtüldüğünü hatırlattı.

Özkan; “Bundan tam bir sene önce 15 Temmuz akşamı millî iradeye karşı yeni bir darbe ihanetiyle karşı karşıya kaldık. FETÖ terör örgütünün darbe teşebbüsü başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Hükûmetimizi, yüce Meclisi ve millî iradeyi hedef almıştır. Milletin silahını Cumhurbaşkanlığına, Millet Meclisine ve milletimize sıkan eli kanlı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) gelmiş geçmiş en hain darbe cürmünü işlemiştir. Aziz Milletimiz de, Hakk’a inanan, halka dayanan millî iradeyi canı pahasına korumuş, tarihin en kanlı darbe teşebbüsünü saatler içerisinde püskürtmüştür.” dedi.

“15 Temmuz direniş günüdür”

Hain darbe girişimini, millet olarak asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Özkan, 15 Temmuz’un milli direniş günü olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Özkan; “Darbe girişiminin hemen ardından 15 Temmuz’u ‘Şehitler ve Demokrasi Günü’ ilan ederek o günü resmî tatil yaptık. 15 Temmuz’u milletimizin istiklalinin ve istikbalinin, bayrağımızın, ezanlarımızın, demokrasimizin kurtuluş tarihini, şehitlerimizi ve gazilerimizi anma vesilesi bir millî gün olarak kutlayacağız.”ifadelerini kullandı.

“15 Temmuz’da 81 ilde demokrasi nöbeti”

15 Temmuz direnişinin yıldönümü nedeniyle yapılacak etkinliklere davet eden Özkan, 81 ilde meydanlardaki demokrasi nöbetlerinde bulunalım dedi. Özkan:

“İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu yakasında, Ankara’da Kızılay 15 Temmuz Şehitler Meydanında, Denizli’mizde ise 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında olalım. 81 vilayetimizdeki meydanlarda Pazar gecesine kadar sürecek, yani 16 Temmuz gece 24.00’e kadar sürecek tüm etkinliklere kalpten gelen bir şevkle katılmaya çağırıyorum.”

“15 Temmuz’u asla unutturmayacağız”

“15 Temmuz’u Türkiye’de bir daha kimsenin darbe teşebbüsünde bulunmamasını benzer bir ihaneti aklına dahi getirmemesini sağlamanın sembolü hâline dönüştüreceğiz.” diyen AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, ”15 Temmuz’un unutulmasına, unutturulmasına, bu ihanetin üzerinin örtülmesine, bu hainlerin yaptıkları alçaklığın hesabının sorulmasının önüne geçilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. 15 Temmuz’u asla unutturmayacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.