enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4615
EURO
34,7745
ALTIN
2.420,41
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nün Adayı: Şeniz Süzek Doğan

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nde Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Şeniz Süzek Doğan’a İlçe örgütlerinden tam destek geldi.

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nün Adayı: Şeniz Süzek Doğan
22.11.2018
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde CHP’nin Merkezefendi Belediyesi kazanmak için çalışmaları sürüyor. İlçe Ana kademe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi “aday kim olmalı” başlığı altında gerçekleştirdiği toplantıda Şeniz Süzek Doğan ile yola çıkma kararı aldı. Son bir hafta içerisinde çeşitli toplantılarda biraraya gelen ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri Merkezefendi İlçesini kazanmak adına öne çıkan isim olarak Avukat Şeniz Süzek Doğan isminde birleşti. Özellikle partinin oyunun çok düşük olduğu İlbade, Yeşilyurt, Sevindik ve Gümüşler gibi mahallelerde çok yüksek bir oy potansiyeline sahip olan Doğan’ın aday gösterilmesi durumunda kazanacağına inanan örgüt yöneticileri bu konuda ki görüşlerini il ve genel merkez yönetimine illeti.

BAŞKAN VARLIKER “YA ÖRGÜT KARARI YA DA EĞİLİM YOKLAMASI”

İlçe Örgütünde bulunan ana kademe yöneticilerinin tamamına yakını Şeniz Süzek Doğan’a destek kararı aldı. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ise tüm bileşenleri ile Şeniz Süzek Doğan’ın Merkezefendi belediye Başkan aday olması konusunda destek verdiler. Bu isteklerini İl Başkanlığı vasıtasıyla genel merkeze ileten İlçe ana yönetiminin başında bulunan Tolga Varlıker’in kararı olumlu bulduğu ancak eğilim yoklaması yani temayün de alternatifler arasında değerlendirilmesi gerektiğinide belirttiği edinilen bilgiler arasında.

CHP Genel Merkezi’nin önümüzdeki iki günlük süreçte eğilim yoklaması kararı almaması durumunda 30 Kasım günü yapacağı Parti Meclisi’nin ardından açıklayacağı 300 belediye başkan adayından birinin de Merkezefendi Belediye Başkan Adayının da Şeniz Süzek Doğan olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

NEDEN ŞENİZ SÜZEK DOĞAN SORUSU İLÇE ÖRGÜTLERİNDE YANIT BULDU

Gençlik Kollarından bu yana örgüt içerisinde bulunan Şeniz Süzek Doğan’ın İlçe yöneticiliği yapmasından dolayı örgüt içi siyasete hakim olduğu görüşünde birleşen İlçe yönetimi Doğan’atam destek veriyor. Ayrıca girdiği ön seçimde birinci sırada çıkarak hem Merkezefendi’de hem de Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP’yi temsil eden Şeniz Süzek Doğan’ın son olarak 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı olarak Denizli siyaseti için önemli bir figür haline geldiğini düşünüyor.

Tüm bunların yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş Şafek Pavey, Selin Sayek Böke ve en önemlisi Denizli siyasetinin son dönemine damga vuran Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca önceki dönem Milletvekili Melike Basmacı ve Bozkurt Belediyte Başkanı Birsen Çelik örneklerinden hareketle yola çıkan İlçe Örgütü kadın aday profilinin Merkezefendi İlçesinde kazanmak için önemli olduğu görünüşünde hem fikir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.