enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2403
EURO
34,7772
ALTIN
2.464,16
BIST
10.358,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C

CHP’nin 94. Yılı Denizli’de Kutlandı

CHP’nin 94. Yılı Denizli’de Kutlandı
09.09.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş yıl dönümü kutlamaları Denizli’de de gerçekleştirildi. Denizlili CHP’liler kuruluş yıl dönümü programı çerçevesinde bugün Denizli Valiliği Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı ve basın açıklaması gerçekleştirdi.

Denizlili CHP’liler bugün Denizli Valiliğim önünde buluştu. Kutlamaya CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, 23. dönem milletvekili Ali Rıza Ertemur, kadın kolları başkanı Sündüs Seçkiner Başsorgun, partililer ve vatandaşlar katıldı. Partililer valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyduktan sonra CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Teoman Sancar’ın basın açıklaması şu şekilde;

Sancar;”Bugün 94. Kuruluş Yıl dönümünü kutladığımız Şanlı Cumhuriyet Halk Partimizin Kurucu ilk Genel Başkanı Atatürk’ü ve O günden bu yana partimizin Genel Başkanlığını yapmış ve kendilerini Memleketine adamış tüm Liderlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Bundan 94 yıl önce diktatörlük yerine Cumhuriyet diyen, baskı ve şiddetle tek adam yönetimi yerine özgürlüğü seçen, bağnazlığın ve irticanın yerine çağdaş ve uygar yönetim şeklini benimseyen Ülkesindeki her ferdin özgür  bir Birey olması için cansiperane mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisinin, değil bir il Başkanı olmak sade bir ferdi ve neferi olmaktan onurluyum, gururluyum. Cumhuriyet Halk Partisi toplumun birlik ve beraberliğinin, uzlaşma ve dayanışmanın, hoşgörü ve barışın, eşitlik ve özgürlüğün aynasıdır. Ben odaklı değil biz odaklı Devrimci bir yürüyüştür. Cumhuriyet Halk Partisinin en önemli özelliği kurulduğu günden bugüne ülkesinin geleceğini , huzurunu ve güvenliğini bulunduğu her konumda kendisine ilke edinmesidir. Partimiz ülkemiz için çok önemli bir umut ve gelecektir.”dedi.

”Uygar Türkiye CHP ile başlamıştır”

İl Başkanı Sancar uygar Türkiye temellerini CHP’nin attığını vurguladı. Sancar;”Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu günden bu yana gerek iktidarında gerekse muhalefetinde iken Ülkesinin çağdaş ve muasır bir medeniyet olması için fedakarca mücadele eden bu günlere gelinceye kadar 23 Nisanların da 19 Mayıslarında 30 Ağustosların da ve 29 Ekimlerinde Kurtuluş ve Özgürlük Destanları yazarak sadece Ülkesinde değil tüm dünyada hayranlıkla anılan ve saygı duyulan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Genel Başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi bir güneş gibi ülkesini vatanını ve vatandaşlarını geleceğe doğru aydınlatmıştır. Çünkü ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün de  ‘Türkiye şeyhler tarikatlar ve cemaatler ülkesi olmayacaktır.’ Sözünden yola çıkarak uygar bir Türkiye’nin temeli Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşundan başlamıştır.”dedi.

”Ulu önderimizi hafızalardan silemezsiniz”

Sancar Türkiye’nin saldırı altında olduğunun altını çizdi. Sancar;”Bugün 2017 yılında, dünya ülkelerinin ilim bilim ve teknolojide birbiri ile yarıştığı dönemde maalesef Türkiyemiz karanlık ve karamsar bir tablo ile karşı karşıyadır. Bir yanda ırkçı terör örgütleri diğer yanda cemaatçi terör örgütleri ile mücadele etmekte, acılar yaşamakta şehitler vermektedir. Dileğimiz ve emelimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Yurt Dünyada barış anlayışının ülkemizde temin edilmesidir. Bu arada bundan bir asır önce iç ve dış barışın önemine değinen, Atatürk’ü Milli Eğitim müfredatından çıkarmaya ve onun bu ülkeye bıraktığı eserlerini unutturmaya çalışanları üzülerek görmekteyiz. Unutmayın ki oturduğunuz makamları size sağlayan ,özgür Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür. Çünkü Cumhuriyet yönetiminin ana teması Demokrasi ve Özgürlüktür. İşte bu güçlü donanımlarla oluşan Türkiye de Vatandaşlarca seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Milletvekili, Bakan, Başbakan ve daha üst makamlara gelebildiniz. Şunu herkes iyi bilsin ki; Siz ulu Önderimizi Müfredatlardan ders kitaplarınızdan kaldırmaya çalışırsanız çalışın, Türk Milletinin ne kalbinden ne beyninden ne de yüreğinden Ulu Önderimizi asla silemezsiniz ve asla silemeyeceksiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle geçmişinden bu yana ülkesini uygar, çağdaş ve demokratik bir ülke olması için cefakarca, vefakarca ve fedakarca mücadelesini sürdüren şanlı Cumhuriyet Halk Partimizin ve yürekli Cumhuriyet Halk Partililerimizin 94. Kuruluş Yıl Dönümümüzü kutluyor, “EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR” diyen ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜMÜZÜ rahmetle ve minnetle anıyoruz .

YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ

YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.