enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5134
EURO
34,9154
ALTIN
2.441,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İYİ Parti Denizli Boy Gösterdi

İYİ Parti Denizli Boy Gösterdi
02.12.2017
A+
A-

 25 Ekim’de Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti Denizli teşkilatı Denizli Basın Merkezi’nde basın mensuplarının karşısına geçti.

İyi Parti Denizli İl Yönetimi

İyi Parti Denizli İl Yönetimi

Kurucu İl Başkanı Yasin Öztürk’ün yaptığı basın açıklamasında basın mensuplarının soruları yanıtlanırken, il yönetim kurulu ve ilçe başkanları da açıklandı.

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi ve İlçe Başkanları Listesi için Tıklayın

11 Kasım’da il teşkilatını oluşturmak için yetki aldığını belirten Yasin Öztürk, toplumsal ve siyasal dengeleri gözeterek ve toplumun geniş bir kesimini içine alacak temsilde bir il yönetimi oluşturduklarını ifade etti.

İYİ PArti Denizli yöneticileri

İYİ PArti Denizli yöneticileri

“İnce Eleyip Sık Dokuyoruz”

İl Yönetimi, İl Disiplin Kurulu ve 15 İlçe Başkanlığı’nda görev alacak isimlerin belirlendiğini belirten Yasin Öztürk ‘’4 İlçe’de ilçe başkanlarının belirlenmesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İlçe yönetimlerinde yer almak adına ciddi bir talep söz konusu, en doğru kararı vermek adına ince eleyip sık dokuyoruz. Kısa süre içinde 4 ilçede de başkan ve yönetim kadrolarımızı açıklamış olacağız.’’ dedi. Öztürk, konuşmasında, parti tüzükleri gereği Denizli’deki seçmen oranı doğrultusunda 106 kişilik bir yönetim kadrosu oluşturabileceklerini ancak bunu 99 kişi ile sınırlı tuttuklarını belirtti. Öztürk,’’ Önümüzdeki süreçte kongrelerimiz olacak ve üzerinde uzlaştığımız kişilerin yönetim kademesinde yer alması adına böyle bir tercihte bulunduk.’’  dedi.

Siyasi Bir Çorba Yaptık

“İyi arkadaşlarla, İyi bir yönetimle, iyi bir hizmet” sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Yasin Öztürk’ün “tabir yanlış anlaşılmayacaksa siyasi bir çorba yapmaya çalıştık. Dengeli yapılanmaya çalışarak bu çorbada ne tuzu ne baharatı kimseye çok gelmesin diye uğraştık. 99 kişilik yönetim kurulu listemizde daha önceden siyasi hayatta faaliyette bulunmuş tecrübeli arkadaşlarımız da var. Siyasete İYİ Parti ile başlayan 38 yeni arkadaşımız da var” dedi.

“İYİ Parti Kadın Hareketi Olacak” haberi için tıklayın 

ÇAPAR İYİ PARTİ’DE

İyi Parti Denizli İl Yönetimi’nde ise dikkat çekici isimler yer aldı. Geçmiş dönemde İl Genel Meclisi Üyeliği yapan, CHP’den Bekilli ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi iken partisinden ayrılan ve noterliğe başladığı için siyasi görevlerini bırakan Bekir Çapar’ın genç avukat oğlu Can Çapar da İl yönetiminde yerini aldı. Basın açıklamasında İl Başkanı Yasin Öztürk’ün yanında oturan Av. Can Çapar’ın büyük ihtimalle gençlik kollarından sorumlu il başkan yardımcısı olması bekleniyor.

“İYİ Parti için Ne Dediler?” haberi için tıklayın

Hedefimiz 50 Bin Üye

Üye çalışmalarının ilçe yönetim kurullarının belirlenmesinin ardından başlayacağını ifade eden Öztürk, “ Biliyorsunuz ki parti üye çalışmaları ilçe teşkilatlarının işidir. En kısa zamanda bu teşkilatlarımız üye kayıtlarına başlayacaklar. Hedefimiz Denizli’de 50 bin üye. Bunun için de biz vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz. Gerekli izinler alındıktan sonra Çınar’da, Bayramyerinde tanıtım ve üye stantlarımızı kuracağız ve mahalle çalışmalarına başlayacağız” dedi.

[box type=”success” ]Bu Haberlere de Göz Atın

Meral Akşener’den İttifak Açıklaması Geldi

İyi Parti’nin Genel Merkezi Açıldı

İYİ Parti’nin Tanıtım Toplantısı Yapılıyor

İşte Türkiye’nin Yeni Partisi

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.