enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4422
EURO
34,8302
ALTIN
2.436,47
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

İYİ Parti-MHP Gerginliği.. Hasan Akgün Açıklama Yaptı!

Dün akşam Twitter’da Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yönelik tweetler atmasının ardından MHP-İYİ Parti gerginliği tırmanışa geçti. Konu ile İlgili İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün bir açıklama yayınladı. 

İYİ Parti-MHP Gerginliği.. Hasan Akgün Açıklama Yaptı!
A+
A-

Dün akşam saatlerinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti liderini hedef alan tweetleri sonrası iki lider arasında twitter’da sözlü atışma yaşanmış, daha sonra Akşener’in evinin önünde toplanan ülkücü bir grup Meral Akşener’e tehditvari sloganlar atmıştı. Sosyal medyadan sokağa taşan siyasi kavga ile ilgili olarak İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün’den bir açıklama geldi. Yaşananları değerlendiren Akgün, ‘Siyasi konjonktür “tekeden süt çıkarınca” söylemler tehditlere, eylemler sloganlı gece yürüyüşleri haline dönüşmüştür.’ dedi ve Ali Metin Tokdemir’den alıntı yaparak, “Aynı tastaki çorbaya kaşık sallayan insanları, karşı karşıya getirmenin vebalini, hiç kimse ödeyemez.” ifadelerini kullandı.

‘LİDERLERİN ATIŞMASININ TABANDA KARŞILIĞI ENDİŞE VERİCİ’

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam yaşanan sosyal medya kavgasının sokağa taşınmasının tabandaki karşılığının endişe verici olduğunu ifade ederken, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Akşener’e karşı tutumu hakkında da ” Yedi vatan evladının şehit olduğu kara günde, yürüyüş istikametinin Beylerbeyi sokaklarına sapması, kanaatimce coğrafi değil fikri bir sapmadır. Ülkücüleri sokaklardan çekme kaygısıyla zamanında ocak kapatan zihniyetin, bu duruma sessiz kalması, çevresindekilerin de bu durumu desteklemesi, ayrıca düşünülmesi gereken bir başka husustur.” dedi.

YERELDEKİ SİYASETÇİLERE TAVSİYE VERDİ

Dün akşam yaşanan gerginliğin tabana kötü yansıdığını ve yerelde yapılacak siyasette de dikkatli olunması gerektiğini belirten Akgün, ‘Rahmetli Ali Metin Tokdemir’in “Aynı tastaki çorbaya kaşık sallayan insanları, karşı karşıya getirmenin vebalini, hiç kimse ödeyemez.” Sözünü hafızalarından çıkarmamalarıdır.’ ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.