enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2168
EURO
35,0847
ALTIN
2.501,31
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

İyi Parti’den Toplu İstifa

İyi Parti’den Toplu İstifa
04.09.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Merkezi’nin yapmış olduğu çağrıya Denizli İYİ Parti’den yanıt gecikmedi. Denizli İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve İl Teşkilatında görevli herkes istifasını verdi.

Partinin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarını hızlandırmak için tüm İYİ Parti il başkanları ve il yönetimlerinin istifasını isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Denizli İYİ Parti yönetiminden cevap geldi. İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı Akşener’i dinleyerek, toplu istifasını verdi.

İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, toplu istifayı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. Hasan Akgün, “Daha yeni başlıyoruz” sloganının anlam bulması için yeniden yapılanmanın zorunlu olduğunu belirtti.

“Daha Güçlü Bir Teşkilat İçin…”

Akgün, İYİ Parti Denizli İl Yönetim Kurulu’nun yapmış oldukları toplantıda istifa edilmesi yönünde ,görüş birliğine vardıklarını söyledi. Akgün, “Bu nedenle, yapının yenilenmesi ve değişimin oluşmasıyla, yerel seçimlerde daha güçlü bir İYİ Parti Denizli teşkilatının teşekkülü amacıyla, başta İl Başkanı ben olmak üzere, İYİ Parti Denizli İl Yönetimi olarak istifa ediyoruz. Birlikte çıktığımız bu yolda, bugüne kadar görev yaptığımız, tüm engelleri aşan, her türlü tehdide ve zorluğa direnme azmini gösteren, İYİ Partimizin cesur ve fedakâr teşkilatlarına, İyi Partimize gönül veren tüm iyi insanlara teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.