enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4837
EURO
34,8581
ALTIN
2.421,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

Keskin CHP’nin Kongre Sürecini Değerlendirdi

Keskin CHP’nin Kongre Sürecini Değerlendirdi
04.12.2017
A+
A-

Denizli siyasetinin önemli isimlerinden Adnan Keskin Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki kongre sürecini değerlendirdi.

CHP kongre sürecinin 2019 seçimleri ile Türkiye’nin özgürlük, barış ve demokrasiye geri dönüşünü önceleyen önemli bir işaret fişeği olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Keskin “Cumhuriyet Halk Partisi geleneği ve geleceği birlikte kucaklayan, sadece ülkemizin değil tüm bölgenin huzur ve refahının sigortası olan bir temsiliyete sahiptir. 10 gün önce Pamukkale İlçemizde start alan kongrelerimiz 2019 yılında Denizli’de yeniden sosyal demokrat düşünceyi ve toplumcu siyasi aklı iktidara taşımak için büyük bir fırsattır. Tüm ilçelerimizde ve sonrasındaki il başkanlığı seçiminde Denizli’yi ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni en iyi şekilde temsil edecek adaylarımız yarışıyor. Bu yarış bir çekişme değil bir bayrak yarışıdır. Kaybedeni olmayan bu kongrelerin kazanını Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bazı basın kuruluşları ile partimizi yıpratmak isteyenler büyük bir sorun ve çekişme varmış gibi bir kaos ortamı oluşturma gayretindeler.

Nafile

Bunlar nafile çabalar olmaktan öteye geçmez, zira bu parti birlik ve beraberliğin, yoldaşlığın partisidir. En yeni üyesinden Genel Başkanına kadar kocaman bir aile olan partimizin önünü kesemeyecekler. 2019 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm seçimleri kazanacak olan bu ailenin fertleri kimi yetkilendirirse bayrak yarışında bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.