enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3595
EURO
34,6728
ALTIN
2.394,94
BIST
10.158,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

MHP Büyükşehir Başkan Adayı Resmen Adaylıktan Çekildi!

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, partisinin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ebru Leman Kalkan’ın ittifak görüşmelerinin ardından adaylıktan çekildiğini açıkladı.

MHP Büyükşehir Başkan Adayı  Resmen Adaylıktan Çekildi!
11.12.2018
A+
A-

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, bu sabah saatlerinde Halil Öztürk ile birlikte Ankara’ya yolculuğunda bir fotoğraf paylaşmıştı. Halil Öztürk’ün adaylık başvurularının yanısıra Ankara’da bir dizi temaslarda da bulunan Birtürk, Ebru Leman Kalkan ile ilgili adaylıktan çekilecek iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Daha önce bana herhangi bir bilgi verilmedi dedği, Büyükşehir için açıkladıkları adaylarının çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Birtürk, bu gün yaptığı açıklama ile birlikte ittifak görüşmeleri sonucunda Ebru Leman Kalkan’ın adaylıktan çekildiği duyurdu.

MHP BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY ÇIKARMAYACAK

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk,
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak Denizli’de adaylarını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduk. İttifak görüşmelerinin askıya alındığı dönemde belirlediğimiz MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mimar Evru Leman Kalkan’ı kamuoyuna tanıtmıştık. Ancak; son gelişen ittifak görüşmeleri çerçevesinde Erzurum ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının geri çekildiği bilgisi bizlere ulaşmıştır. MHP Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.  

‘MHP LİDERİ NASIL TAKDİR BUYURURLAR İSE ONU YAPACAĞIM’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ebru Leman Kalkan ise sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada ‘Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve partimizde görevli her birey için Denizlimiz yüksek hassasiyete sahiptir.

Ülkemiz için önem arz eden bugünlerde; Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri nasıl takdir buyururlar ise onu yapacağımı ve en ufak düzen bozucu hareketimin olmayacağını beyan ederim.

Leman Kalkan olarak bugüne kadar gösterdiğim duruşumu bozmam mümkün değildir. MHP’ye gönül vermiş ülküdaşlarımızın, hangi partiden olursa olsun gönül bağı kurduğumuz kardeşlerimizin ve büyüklerimizin bu hassas süreçte bizlere destek vereceklerine olan inancımız tamdır.
İmanı tam her insan gibi kaderin en hayırlı biçimde tecelli edeceğine inanıyorum.’ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.