enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

MHP Denizli 9 İlçede Aday Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk Mart 2019’da yapılacak Belediye Başkanlığı Seçimleri İlçen İlçe Belediye Başkanları Aday Adayları Tanıtım toplantısı yapıldı.

MHP Denizli 9 İlçede Aday Adaylarını Tanıttı

Tanıtım toplantısına Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, MHP eski dönem Milletvekili Ali Keskin ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, aday adayları ve partililer katıldı.

Cafer Birtürk konuşmaya Batman’da şehit olan 7 askere Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyerek başladı. Birtürk “Burada 9 tane ilçemiz için belediye başkan aday adayımız var ve onlarla sizleri tanıştırmak için burada toplandık. Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiç kimseye mecbur ve bağlı değildir. Hiç kimseye maddi ve manevi hükümlülüğü de yoktur, borcu da yoktur. Olmamıştır, olmayacaktır. Onun için her bölgeden adayımız çoktur, birden fazladır. Bütün belediyeleri almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Artık şu ana kadar yönetilmekte olan belediyelere temiz eller değmeli, temiz yönetim değmeli, hakkaniyet ölçüsünde hak eden belediye başkanı adayları kazanmalı. Bunun için bizlerde ter temizli adaylarımızla yola çıktık, çıkacağız ve 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi için adaylarımızdan 9 tanesini açıklıyoruz. Gelen talepleri iyi değerlendiriyoruz. Çünkü herkesi aday yapmak istemiyoruz. Araştırmalarımız neticesinde bize uygun görmediğimiz adaylarımız var. Bunu birkaç ilçede yaşadık. 10-15 gün sonra da bu tertemiz 20 belediye başkanı aday adayını size tanıştıracağız. Bu belediyelerdeki başka partilerin hakimiyetini kıracağız”dedi.

İŞTE ADAY ADAYLARI LİSTESİ

Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Aksoy

Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik

Bozkurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Cin

Kale Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yeniay

Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Yurdahan Özhan

Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Okur, Metin Karakurt

Babadağ Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Atlı, Ümit Karabulut

Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan

Serinhisar Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.