enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Milletvekili Şahin Tin’e önemli görev

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekilliği görevine seçildi. Şahin Tin; “Üretim dinamiklerinin beklentilerini bilen bir sanayici ve siyasetçi olarak memleketimize hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

Milletvekili Şahin Tin’e önemli görev
15.06.2023
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda yapılan seçimde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi seçilmesinin ardından komisyonun yaptığı ilk toplantıda Komisyon Başkanvekilliği görevine seçildi.

“Verimli bir dönem diliyorum”

Milletvekili Şahin Tin, 26 ve 27’nci dönemde olduğu gibi 28’inci dönemde de kendisine tevdi edilen vazifeleri hakkıyla yerine getirmek için özveriyle çalışacağını belirtti. Şahin Tin; “Bir kez daha, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi seçildiğim yüce meclisimizde arkadaşlarımızla birlikte başarılı hizmetler yapmayı diliyorum. Verimli bir dönem geçirmek için azimle gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmenin kararlılığında olacağız. Yatırımların artması, üretim çarklarının daha güçlü dönmesi için canla başla çalışacağız. Sektörlerin ayakta kalması, güçlenmesi, kentimizin ve ülkemizin yarınlarına dair umutlarımızı da güçlendiriyor. Bu nedenle vaktimizi ve enerjimizi memleketimize harcamaya devam edeceğiz. Üretim dinamiklerinin beklentilerini bilen bir sanayici ve siyasetçi olarak memleketimize hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

“Denizli’mize hizmet için fırsata dönüştüreceğiz”

Güvenen, destek veren ve bu göreve kendisini layık gören Milletvekillerine teşekkür eden Milletvekili Şahin Tin, bu görevleri, Türkiye’nin yarınlarına ve Denizli’ye hizmet etmek için önemli bir fırsat olarak gördüklerini belirtti. Şahin Tin; “Denizli’miz sanayi kenti, üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan, ülkemizin güçlü yarınlarına omuz veren müteşebbis insanların olduğu bir kent. Üzerimize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Bugüne kadar vazifelerimizi hakkıyla yerine getirmenin derdinde olduk, bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sanayici bir kişi olarak kimliğimizin de kentimizin potansiyeliyle örtüşüyor olmasını sanayimiz için avantaja dönüştürmenin gayretinde olacağız. Türkiye Yüzyılının inşasını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirmenin azmiyle yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Milletimizin hayallerini, yapılamaz denilenleri milletimiz ile omuz omuza vererek gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Şahin Tin, ayrıca AK Parti TBMM Grubunda yapılan seçimde “Grup Denetçiliği” görevine de seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.