enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,8858
ALTIN
2.437,54
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Necip Filiz ”Denizli Türkiye’ye Örnek Olan Bir Şehir”

Necip Filiz ”Denizli Türkiye’ye Örnek Olan Bir Şehir”
A+
A-

Denizli Belediyesi’nin bundan tam 141 yıl önce ; Bir fidan iken şimdi koca bir çınar haline geldiğini söyleyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “30 Ekim 1876 tarihinde belediye olarak kurulan, 2014 yılında büyükşehir olan Denizli’nin; bugün Türkiye’ye örnek olan, dünyada ise parmakla gösterilen bir şehir olduğunu” söyledi.

Denizli Belediyesi’nin AK Parti Belediyecilik anlayışı ile tanıştığı 2004 yılından önce adeta bir köy kent halinde olduğunu belirten Başkan Filiz ; 2004 yılında başlayıp 2011 yılına kadar süren Sayın Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde bu makus talihini yendiğini ifade etti.

Bu dönemlerde inanılmaz güzel işlere ve büyük projelere imza atıldığını vurgulayan başkan Filiz; Denizli’nin Avrupai bir vizyon şehir haline geldiğini ve 2011 yılında bu görevi devralan Sayın Osman Zolan’ın bu projelere yenilerini de ekleyerek kentin çehresini değiştirmeye devam ettiğini belirtti.

Başkan Filiz yaptığı açıklamada devamla şu ifadelere yer verdi:

 

“Biz bu şehrin derdiyle dertlendik” diyerek sorunları ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışan ve “Denizli merkezde ne varsa kentimizin en ücra köşesinde de aynısı olacak’ anlayışıyla her bir vatandaşımıza hizmet için koşturan AK Parti Belediyecelik anlayışı hizmet destanları yazarak Denizli’nin hak ettiğini almasını sağlamıştır.

“Güleryüzle Hizmet” sloganı ile bu şehre birbirinden değerli projelerle , bizlere inanan ve güvenen Denizli insanının da desteğiyle Denizli’de inanılmaz bir değişime imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor.  2004’ten bu yana dünya kenti olmaya doğru giden bir Denizli’miz  var.

Sadece  merkez de değil; En temel altyapı yatırımlarından, günlük hayatı kolaylaştıracak basit hizmet ve tesislere kadar birçok konuda yılların ihmalini yaşayan ilçelerimize hizmet yarışında AK Partili belediye teşkilatımızın alın teri var, tırnak izi var, emeği var.

141 yıldır halka hizmet yolunda canla başla çalışan, bugünlere gelmesinde emeği geçen belediyenin her bir bireyine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyoruz. Aramızdan ayrılan geçmiş dönem belediye başkanlarımızı rahmetle yaad ediyor, hizmet eden belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, şu an hizmete devam etmekte olan belediye başkanlarımıza’da başarılar diliyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.