enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3552
EURO
34,8408
ALTIN
2.405,35
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Necip Filiz’den Siyasi Eleştiri

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Türkiye ile ilgili anlatacak herhangi bir projesi olmayanların, kara çalıp, kara mizah yapmaya uğraştıklarını ama bunu da başaramadıklarını söyledi.

Necip Filiz’den Siyasi Eleştiri
A+
A-

Siyaset bir yetenektir, beceridir, samimiyettir ve güzel uslüptur diyen başkan Filiz; “Başkalarının yolunda yürüyenler, ayak izi bırakamazlar. Milletimiz her şeyin farkında, bunlara 31 Mart’ta bir kez daha gereken cevabı vereceklerdir” dedi.

“Kirli ittifakın mimarlarından birisi’nin”, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara “terörist” dediği yönünde algı operasyonu yapmaya çalıştığını belirten Başkan Filiz açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi:” Türkiye ile ilgili anlatacak herhangi bir projesi olmayanlar, kendi tabanlarındaki vatandaşlarımızı yanlış yönlendirerek, manipüle ederek Türkiye’nin kazanımlarını kaybetmesine, kurduğu siyasi istikrarın zayıflamasına dönük bir hedef, bir proje içerisindeler. Millete yaptıklarını, yapacaklarını anlatmak yerine Cumhurbaşkanımıza ve halkımıza kara çalıyorlar. Ortak yaptıkları mitingde “Cumhurbaşkanı’nın teröristler dediği Denizlililer” diyor. Espri olsun, eğlence olsun diye vatandaşımızı teröristler diye selamlayamazlar. Bu hadsizliktir. Böyle hitap şekli, böyle siyaset olmaz.

ÜSLUB-U BEYAN, AYNİYLE İNSAN

Filiz,”“Bir insanın ifade tarzı kendisini anlatır” ya da tam tersi “insan ne ise öyle konuşur” “Hasret kaldım ellerine, vurdum sazın tellerine, bir zeybek türküsü yaktım Denizli’nin güllerine” diye vatandaşlarını selamlayan Denizli sevdalısı bir Cumhurbaşkanımızın “ bizim için Denizli yardır, yarendir. Denizli’nin her bir evladı elimizin asası, gönlümüzün tasasıdır. Denizlili her bir kardeşlerim evlerin yakışığı, kızların aşığı, çorbamızın kaşığıdır.” sözlerini duyamamışlar ya da duymak işlerine gelmemiştir.
Milletimiz her şeyin farkındadır. Milletimiz şaka nasıl olurmuş, 31 Mart günü onlara sandıkta gösterecektir.”şeklinde konuştu

BİZİM İTTİFAKIMIZ ONLARINKİNDEN FARKLI

‘Biz; ‘Birbirine hiç benzemeyenler’in bir araya gelip kurduğu gibi bir ittifak yapmadık’ diyen Filiz,” Bu milletin öz değerlerini gönlünde, aklında, ülküsünde taşıyan bir hareket olarak, sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in beraber oluşturdukları bu ittifak 31 Mart’ta başarılı olacak. Türkiye’ye kurulmaya çalışılan tuzakları da birlikte bozacağız. Çünkü bu ülkenin ve milletin hasmı ne kadar kesim varsa hepsi de pürdikkat 31 Mart’ta sandıktan çıkacak sonucu bekliyor. Ülkemizin istiklaline, milletimizin istikbaline, halkımızın işine, aşına, ekmeğine kast edenler, ellerini ovuşturarak bekliyor. Yolda bir birlerini görseler selam vermeyecek bunca benzemezi bir araya getiren nedir? Milletimiz bunu biliyor. Bunları biraraya getiren, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaştığında sahip olacağı güçten korkmalarıdır.”dedi.

Filiz sözlerini,”Ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, insanlık için şöyle dişe dokunur projeleri olmayan bunlar, bize, Cumhurbaşkanımıza yönelttikleri saldırıların binde birini, ülkemizi hedef alan terör örgütlerine yapmamışlardır. Her kim miting meydanlarını iftira kürsüsüne çeviriyorsa, o sadece kendi itibarını değil, siyasetin itibarını da yok ediyor demektir. Sandık başına gelince bu millet dersini muhakkak verir. Vatandaşlarımız 31 Mart’ta istikrarımıza, istiklalimize, istikbalimize göz dikenlere karşı tevazu, samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi diyerek mührü, gönül belediyeciliğine vuracaktır.”diyerek noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.