enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2029
EURO
35,0024
ALTIN
2.519,73
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Özkan, Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

Özkan, Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı
07.02.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, medya mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair soruları cevaplandırdı.

KENDİ SAVUNMAMIZI KENDİ MİLLİ TASARIM VE PROJELERLE KENDİ ÜLKEMİZDE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Terör örgütlerine tırlar dolusu silah gönderenlerin, Türkiye’ye verilecek tabancaların bile lafını ettiğini, bu konuda sorun çıkardığını belirten Özkan:” Eğer kendi gücümüzle, kendi sanayi ve savunma sistemlerimizle gerekli tedbirleri almazsak yaşanacak sorunları az çok biliyoruz. Zeytin Dalı Harekatı’nda sergilemekte olduğumuz başarı şunu göstermiştir ki, bundan sonrasında da daha çok zaman ve para harcayarak, kendi savunma gücümüzü kendimiz oluşturacağız. Çünkü şunu biliyoruz ki, kendi işimizi ne kadar kendimiz yapacak güç ve kudrete ulaşırsak dünyada ki etkinlik ve yetkinliğimiz o kadar artacaktır. Şimdiye kadar kendi imkanlarımızla silah üretme ve geliştirme çalışmalarında belli bir seviyeye gelmemiş olsaydık, gerek içerdeki gerekse dışarıdaki operasyonlarda bu denli başarılı olamayacaktık. Geçmiş siyasi dönemlere baktığımızda, bir top bir tüfek almak için ne kapılar aşındırıldığını görüyorduk. Şimdi kendi silahımızda, kendi Siha’mızla, kendi helikopterimizle mücadele ediyor, kendimizi savunabiliyoruz. Türkiye asla eski Türkiye değildir, ve de eski Türkiye olmayacaktır. Bunu herkes bilmelidir.”diye belirtti.

ZEYTİN DALI OPERASYONUMUZ AYNI CİDDİYETLE DEVAM ETMEKTEDİR

Zeytin Dalı Operasyonunun başladığı ciddiyet ve hassasiyetle devam ettiğini vurgulayan Özkan; Şehitlerimiz acısı yüreğimizi yaksa da, bu operasyonları yapmak zaruriyet olmuştur. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı neredeyse 1000’ i bulmuştur. Ve sınırlarımız temizleninceye kadar da bu mücadele devam edecektir. Sınırlarımızdan gelen saldırıları görüyorsunuz. Bugün bu teröristleri buradan süpürmez isek, gelecekte yaşanacak sıkıntı ve problemler kat kat büyüyecektir. Oradaki yara kanser haline dönüşecektir. Şehit olan kardeşlerimizin aileleri bizim başımızın tacıdır. Bu ülke, İstiklalini ve İstikbalini, şehitlerinin, gazilerinin dökmüş oldukları kanla kazanmış bir ülkedir” dedi.

Türk milletinin, inancı ve onun sembolleri olarak gördüğü ezanı, bayrağı, vatanı söz konusu olunca canını feda etmekte asla tereddüt etmediğini, bundan sonra da etmeyeceğini ifade eden Özkan, “Bizim ecdadımızın varlığı, yürüyüşü, duruşu ile tarih boyunca düşmanına korku, dostuna güven vermiştir, vermeye de devam edecektir.  Türkiye’nin kudretinin ve dirayetinin önünde hiçbir gücün duramayacağını bilsinler. “diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.