enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4855
EURO
34,7617
ALTIN
2.420,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

Şeniz Süzek Doğan Maratona Kendi Mahallesinden Başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Merkezefendi’den Belediye Başkan aday adayı olan Av. Şeniz Süzek Doğan, çalışmalarına İlbade Mahallesi’nden başladı.

A+
A-

Merkezefendi İlbade Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Doğan, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini dinledi. Mahalle sakinleri, Doğan’ın eşinin İlbadeli olmasından dolayı, Şeniz Süzek Doğan’ı “gelinim” diyerek bağırlarına bastılar.

YAŞLI BAKIM MERKEZİ İSTEDİLER

İlbade Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yollarının bozuk olduğunu, yaşlılar için bakım merkezine ihtiyaç duyduklarını, çocuklar için ise kreşin gerektiğini Doğan’a ilettiler. Bununlar beraber Doğan’ın Merkezefendi’ye belediye başkanı olmasını istediklerini. Mahallelerinin kadın eliyle daha güzel, yaşanabilir, huzurlu ortama sahip olacağını ifade ettiler.

VİZYON İLÇE OLMASI İÇİN…

Merkezefendi’ye gereken çalışmaları yerine getirmek için canla başla çalışacağını ifade eden Doğan, “Merkezefendimizin vizyon ilçe olması için aday adayı oldum. Adaylık sürecim kesinleşir ve Belediye Başkanı olursam, Merkezefendi’nin hak ettiği hizmet için çalışacağım. Denizli’nin merkezinde yer alan iki ilçeden biri olan Merkezefendi,  güvenli ve huzurlu bir ortamla, mutlu insanların olduğu, kent içinde kaliteli yaşamın adresi olan ilçe statüsüne erişmesi için ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.