enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2766
EURO
34,7923
ALTIN
2.429,93
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
27°C
Denizli
27°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Tin, DTB Meclisi’nde Konuştu: Fırsatçılara Fırsat Vermeyeceğiz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Borsası’nın meclis toplantısına katıldı. Türkiye’nin son aylarca yaşadığı ekonomik durumun bir ekonomik suikast olarak nitelendiren Tin, bu sıkıntılı durumdan kurtulmanın çıkış yolunun ticaret ahlakının her sektörde var olmasından geçtiğini söyledi.

Tin, DTB Meclisi’nde Konuştu: Fırsatçılara Fırsat Vermeyeceğiz
25.09.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Denizli Ticaret Borsası başkanı İbrahim Tefenlili bire bir görüşen Tin, daha sonra meclis toplantısına konuk oldu. Toplantıda meclis üyelerinden tarım sektörünün taleplerini dinleyen Milletvekili Şahin Tin, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Toplumun tüm kesimlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Tarım kesimi hükümet olarak büyük önem verdiğimiz sektörlerin başında geliyor. Tarımsal üretimi, milli üretim anlayışımızın temel taşı, kalkınmamızın da ana dinamiklerinden biri olarak görüyoruz. Sizi dinlemeye, sorun ve taleplerinize çözüm bulmaya geldik” dedi.

“ÜLKEMİZE SUİKAST YAPMAYA KALKIŞTILAR”

Dövizin Ağustos ayında bir anda 7 liranın üzerine çıkmasını hem ekonomimize hem de ülkemize açık bir suikast girişimi olarak nitelendiren Milletvekili Şahin Tin, “ABD bu tutumuyla ülkemizin egemenlik haklarına bir saldırı gerçekleştirmekte. Yaşanan gelişmelerin temelini siyasi bir hamlenin oluşturduğu apaçık bir gerçek. Yıllarca darbelerle yönettikleri ülkemizi 15 Temmuzda mağlup edemeyince böyle ekonomi üzerinden siyasi yollara başvurup yeni saldırı metotları deniyorlar. Kaos ortamı oluşturulmaya çalışanlara karşı hep birlikte direnerek hak ettikleri cevabı vereceğiz” diye konuştu.

“FIRSATÇILARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Yaşanan krizi kendi lehine fırsata çevirme derdinde olanların Türkiye’ye en büyük ihaneti yaptıklarını belirten Tin, “Fırsatçıların yaptığı ölçüsüz zamlar devletimizin dikkatinden kaçmıyor ve gereği yapılıyor.’’ Dedi.

DTB BAŞKANI TEFENLİLİ: HER ZAMAN BİZİMLE

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili de Milletvekili Şahin Tin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti İfade ederek; “Denizli Ticaret Borsası olarak üreticilerimizin kazanç kapılarını genişletmek adına önemli hamleler gerçekleştiriyoruz. Borsa yönetimimizde ve Meclisimizde görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte özveriyle çalışıyoruz. Her daim yanımızda olan ve bize desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.