enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5519
EURO
34,9369
ALTIN
2.443,57
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Yeni Parti 25 Ekim’de Resmiyet Kazanıyor

Yeni Parti 25 Ekim’de Resmiyet Kazanıyor
17.10.2017
A+
A-

Türkiye’nin merakla beklediği parti nihayet kuruluyor. Milliyetçi Hareket Partisi ve sağ siyasi akımın önemli isimlerinden Meral Akşener’in önderliğinde kurulacak parti ile ilgili çalışmalarda sona gelindi.

Yeni partinin Denizli’de ki öncülerinden olan MHP’nin seçilmiş son il başkanı Yasin Öztürk’ün sosyal medya hesanı üzerinden yaptığı açıklamaya göre 25 Ekim 2017 günü saat 10:30’da Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantı ile partinin kurucular kurulu, adı, program ve tüzüğü açıklanacak.

Sitemize yaptığı özel açıklamada partinin kurucu üyeleri arasında Denizli’den 1 kişinin de olacağını belirten Öztürk, resmi açıklamanın hemen ardından Denizli’de de resmi prosedürlerin aşılarak, İl Başkanlığı başta olmak üzere tüm teşkilat çalışmalarının hızla tamamlanacağını söyledi.

İstanbul ve Ankara’da daha önce açıklama için anlaşılan pek çok otelde sorunlar yaşayan yeni parti girişiminin açıklama için seçtiği mekan ise çok konuşulacağa benziyor. Uzun yıllardır, sol grupların uğrak yeri olan ve Ankara’da sol siyasi gruplara yaptığı ev sahipliği ile tanınan Nazım Hikmet Kültür Merkezi farklı bir ideolojiye sahip olan milliyetçi cepheye ev sahipliği yapacak.  Özellikle Ankara’daki üniversite gençliğinin ikinci evi gibi gördüğü Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Piraye Sanat Atölyesi ile adından sıkça söz ettirmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.