enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Başkan Çetin ‘Teknik direktör mezarlığına’ değil, gün sayısına takıldı

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’den “Teknik Direktör Mezarlığı” haberimize cevap geldi. Ali Çetin 864 gün değil 1019 gündür görevde olduğunu dile getirdi.

Başkan Çetin ‘Teknik direktör mezarlığına’ değil, gün sayısına takıldı
A+
A-

864 günlük başkanlığı süresince Ali Çetin’in 8 teknik direktör değiştirdiğini verilerle anlattığımız habere Başkan Çetin’den yanıt geldi. Çetin, 864 gün değil 1019 gündür görevde olduğunu belirterek haberin üzümüne değil salkımına takılı kaldı.

Dün gazetemizde yayımladığımız haberde Yeşil-siyahlılarda Ali Çetin döneminde yaşanan teknik direktör istikrarsızlığı ise dikkat çekmiştik. Zira Denizlispor’da teknik direktör Hakan Kutlu’nun istifasını vererek takımdan ayrılmasının ardından bu sezon yeşil-siyahlılar da yardımcı antrenör Kenan Atik dahil teknik kadroda 4’ncü ayrılık yaşanmış oldu.

Haberin devamında şu ifadeler yer alıyordu: “Denizlispor’da 2018 yılının Aralık ayında kulüp başkanlığına seçilen Ali Çetin döneminde yardımcı teknik sorumlular dahil 8 teknik direktör ile çalışıldı. Bu dönemde en yüksek istikrar Mustafa Üstek döneminde takımın başına getirilen 1. Lig şampiyonluğunu yaşatan Yücel İldiz’de yaşandı. İldiz takımın başında 35 maç 356 gün kaldı. Süper Lig’de Denizlispor çok kötü durumda değil iken yolların ayrıldığı İldiz’in ardından hiçbir şey eskisi gibi olmadı.İldiz’in ardından Mehmet Özdilek 128 gün 20 maç, Bülent Uygun 131 gün 8 maç, Levent Kartop 30 gün 4 maç, Robert Prosinecki 96 gün 9 maç, Kenan Atik 24 gün 3 maç, Yalçın Koşukavak 41 gün 9 maç ve Hakan Kutlu 79 gün 13 maç görev yaptı. Bu teknik direktör değişikliği Denizlispor’da ortalama 100 günde bir teknik adam değişikliğine işaret ediyor.”

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLA

‘TEKNİK DİREKTÖR MEZARLIĞINA’ DEĞİL, BAŞKANLIK SÜRESİNE TAKILMIŞ

www.dedahaber.com’da yayınlanan haber üzerine Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yalan haber iddiası ile gazetemize bir mesaj gönderdi. Başkan Çetin attığı mesajda 864 gün değil 1019 gündür başkanlık görevinde olduğunu belirterek haberin yalan olduğunu iddia etti. Ancak Başkanın gün sayısı yerine arkasında bir ‘Teknik Direktör’ mezarlığı bıraktığına itiraz etmemesi ise dikkatleri çekti.

Denizlispor Başkanı mesajında dile getirdiği gibi 864 gün değil 1019 gün görevde kaldığı düşünülünce Denizlispor Başkan Ali Çetin döneminde 127,375 günde bir teknik direktör değiştirmiş oluyor.

Peki ortalama rakamın biraz artması yönetimin ve başkanın başarısını mı gösteriyor? Teknik Direktör Mezarlığı’nın sorumlusu kim?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.