enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizli Futbolu’nun Geleceği; İncilipınargücü Gençlik ve Spor kulübü

Denizli Futbolu’nun Geleceği; İncilipınargücü Gençlik ve Spor kulübü
A+
A-

Denizli futbolunda yeniliklerin öncüsü haline gelen İncilipınargücü Gençlik ve Spor kulübü, altyapıya verdiği değer ve emeklerin karşılığını almaya başladı.

Tamamı altyapıdan yetişen oyuncularla geçen sezon 2.amatörde şampiyon olarak 1.amatöre yükselen İPGSK, ilk kez yükseldiği 1.amatöre de galibiyetle başladı. Yine 1999-2000-2001 ve 2002 doğumlu oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken İPGSK, bu sezon da adından fazlasıyla söz ettirecek gibi görünüyor. Yeni sezonda da ligin en genç kadrosuna sahip olduklarını belirten Behçet Arım; ‘amacımız gençlerin spor yapması, işine saygı duyması ve milletimize faydalı bireyler yetiştirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok çalışan kardeşlerimiz bu işten ekmek yiyecektir. 15 yaşını henüz doldurmuş oyunculara dahi şans veriyoruz. Yapılmayanı yapmaya, gönül verdiğimiz bu yoldan geri atmamaya kararlıyız. Şartlar ne olursa olsun önce Denizli’ye sonra Türk futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz’ dedi.

”Bizim amacımız güzel oyun”

Bozkurtspor karşısında, maç öncesi seromoniye futbol okulu öğrencilerini de çıkaran İPGSK, yine bir ilke imza atarak birlik ve beraberliğin, altyapıya ne derece önem verdiğinin ispatını da yapmış oldu. Sözlerini önce iyi oyun sloganıyla tamamlayan Arım; ‘1 puan, 3 puan ya da mağlubiyet.. Sadece anlık duyguların dışa yansımasıdır. Bizim amacımız bu oyunu iyi oynamak. Zaten biz iyi oynarsak sonuç da beraberinde gelecektir. İmkanlar dahilinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.