enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2189
EURO
34,7704
ALTIN
2.405,18
BIST
10.265,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Denizlispor Sponsor Sorununu Böyle Çözdü!

Denizlispor yönetimi yaptığı forma sponsorluğu konusunda beklediği ilgi bulamayınca, çareyi maç başı sponsorluklarda buldu.

Denizlispor Sponsor Sorununu Böyle Çözdü!
A+
A-

Denizlispor’un sezon başından bu yana forma göğüs sponsorluğu konusunda yüzü gülmedi. Yönetimin kulübe kaynak yaratmak için verdiği uğraşlardan istenilen sonuç çıkmayınca, ligin ikinci devresinde yeni yöntem ile devam etmeye karar verdi. Özellikle ara transfer döneminde Denizli’den beklediği sponsorluk desteği bulamayan Denizlispor yönetimi rotasını İstanbul başta olmak üzere farklı şehirlere çevirmişti. İstanbul’da yapılan görüşmelerden de istediği sonucu alamayan yönetim ligin ikinci devresinde oynanan Gazişehir maçı ile birlikte yeni bir yöntem buldu. Maç başına forma ve sırt sponsoru projesini devreye sokan yönetim, Gazişehir maçına eski başkanlardan Zafer Katrancı’nın Ozanteks firmasının reklamı ile sahaya çıkmıştı.

ADANA DEMİRSPOR İÇİN İKİ SPONSOR

Aynı yöntemi yarın Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Adana Demirspor maçı içinde düşünen yönetim bu maç için Yedeks Tekstil ve Baltalı Grup ile anlaştı. Buna göre Denizlispor yarın sahaya Seyfi Başer’in sahibi olduğu Yedeks Tekstil göğüs sponsorluğunda çıkacak. Sırt sponsoru ise Derya Baltalı’nın sahibi olduğu Baltalı Grup olacak.

BAŞER VE BALTALI’YA TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, Seyfi Başer ve Derya Baltalı’ya teşekkür edilerek, Kulübümüz, Seyfi Başer’in sahibi olduğu Yedeks Tekstil ve Derya Baltalı’nın sahibi olduğu Baltalı Grup şirketleri ile Adana Demirspor maçında geçerli olmak üzere tek maçlık forma göğüs ve sırt sponsorluğu anlaşması imzalamıştır.’ denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.