enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor Store Açıldı

Denizlispor Store Açıldı
A+
A-

Denizlispor’un yeni sezon ürünlerinin satışa sunulacağı Denizlispor Store açıldı. Son yıllardaki en fazla ürün çeşitliliği ile hizmete giren store mağazası bugün saat 17:30 hizmete açıldı.

Denizlispor Store’un açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Denizlispor Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Denizlispor Yöneticileri Mehmet Uz, Ahmet Selvi, Ali Fırat ve taraftarlar katıldı.

Osman Zolan Mustafa Üstek

Osman Zolan Mustafa Üstek

Zolan;”Denizlispor’un Marka Değeri daha da Artacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan açılışta bir konuşma yaptı. Başkan Zolan;” Bu mutlu günde Denizlispor taraftarı ile olmak bizim için önemliydi. Denizlispor’un bu mağazası Denizlispor’a değer  katacak, marka değerini arttıracak. Onun için bütün Denizlililerin bu mağazadan ufakta olasa ofisine, evine, çocuğuna Denizlispor ürünü alsınlar.”dedi.

Başkan Zolan Çağrıda Bulundu;”Denizlili her çocuk Denizlisporlu olmalı”

Başkan Osman Zolan açılışta yaptığı açıklamada;”Denizlili her çocuk Denizlispor’lu olmalı, sokaklarda Denizlispor forması ile dolaşmalı. Bunu çocuklarımıza aşılamalıyız. İnşallah Denizlispor, Denizlispor forması ve yeşil-siyah renkler Denizli’de hak ettiği yere gelir. Hep beraber sahip çıkacağız. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Kulüp başkanımız ve taraftarlarımızda elinden geleni yapıyorlar”dedi.

Denizlispor Yönetimi taraftarlardan aldığı forma fikirleri ile ürün çeşitliliği yaratmayı başardı. Atatürk Stadı ana giriş  yanında bulunan store mağazasında yeni sezon ürünleri satışa sunuldu.

57 Gençlik Denizlispor’u Yalnız bırakmadı

Denizlispor’un yıllardır destekçisi olan 57 Gençlik taraftar grubu Denizlispor’u bu özel günde yalnız bırakmadı. Murat Akar ve Tanju Bayındır başkanlığındaki taraftar grubu store açılışında bulunarak taraftarı olduğu Denizlispor’un ürünlerini satın alarak kulübe destek oldu.

[highlight]Daha fazla Denizlispor Haberi için tıklayın [/highlight]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.