enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5180
EURO
34,7833
ALTIN
2.420,34
BIST
9.750,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizlispor Yönetimi Kamuoyunu Biligilendirdi

Denizlispor Yönetimi Kamuoyunu Biligilendirdi
A+
A-

Denizlispor Yönetim Kurulu Basın Toplantısı Düzenlendi

Denizlispor yönetim kurulu, kamuoyundaki günlük gelişmeleri değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenledi. Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yapılan basın toplantısına Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Ahmet Selvi, Mehmet Uz ve Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan Ali Fırat katıldı. Toplantıda mali ve genel bilgilendirmenin yanında sportif anlamda beklentiler konuşuldu.

Hedefimiz her zaman Denizlispor’u daha yükseklere taşımaktır

Başkan Mustafa Üstek ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini belirterek, “Öncelikli hedef olarak mali açıdan rahat ve borcu bulunmayan bir Denizlispor yaratmak istiyoruz. Bu süre içerisinde sportif başarıyı yakalamak için kadromuzu koruduk. Sezonun ikinci yarısında nokta transferler yapmak istiyoruz. Şuan da ise futbolcularımızın isteklerini karşılamak ve borçlarımızı en aşağı seviyelere indirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Hedefimiz her zaman Denizlispor’u daha yükseklere taşımaktır. Ben inanıyorum ki bu sene takımımız hakkettiği başarıyı yakalayacaktır. Mümkün olduğu sürece sizlerle buluşmaya gayret göstererek kulüp hakkında şeffaf bir şekilde bilgi vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yasağa İtiraz Edilmemiş

Kulübümüzün mali durumu hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Yönetime geldiğimizde sadece geçen sezondaki gecikmiş toplam oyuncu alacakları 3 milyon 350 bin TL’ydi. Biz bu borçlarımızı yönetimde olduğumuz süre boyunca sıfırladık ve futbolcu arkadaşlarımızın ödemelerini gerçekleştirerek hepsini mutlu etmeye çalıştık. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan gelen 2 milyon TL’yi ise kamu borçlarımıza aktararak Maliye’ye ve SSK’ya olan borçlarımın tamamını kapattık. Gelirlerimiz ile borçlarımızı kapatmaya devam ettik ve Denizlispor’umuzun şuan ki borcunu 19 milyon TL’ye kadar indirdik. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Zolan’ında 3 Milyon TL değerinde ayırdığı ödeneği de düşündüğümüz zaman borcumuz 16 Milyon TL’ye inecektir.

Şuan için otopark ve mağazamızdan gelen gelirler ile Denizlispor bir nebze rahatlayacaktır. Bir diğer konu olan transfer yasağı konusu ise bir önceki yönetimimiz dönemimizde gelmiştir ve yasak geldiği günden itibaren 21 gün içinde 40 bin İsviçre Frank’ı yatırılarak itiraz edilmediği için transfer yasağının kaldırılması zorlaşmıştır. Ancak şuan biz ikinci bir yol olan İsviçre Federal Mahkemesine başvurarak transfer yasağının kaldırılması için çabalarımıza devam ediyoruz. Başvurumuzu, itirazımızı yaptık.Transfer yasağı kalkar ya da kalkmaz ama biz şimdi FİFA’dan bu konuya ilişkin haber bekliyoruz” dedi.

Puan silme cezası alınmaması için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Yardımcımız Taner Atilla, “ Kulübümüzün mali kriter dosyasını hazırlamak için TFF’den ek süre istedik. 4 yabancı oyuncu en büyük sorun olmakla birlikte diğer kalemlerde de sona gelmek üzereyiz. Eski yabancı futbolcularımızın da alacaklarını anlaşarak ödeyeceğiz ve futbolcularımızın emeklerini heba etmemeye çalışacağız. İnşallah bu sezon -3 puanla başlamamaya çalışacağız” dedi. Store ve otopark gelirleri ile bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yardımcımız Taner Atilla, “Denizlispor’umuz mağaza ve otopark gelirleri ile daha rahat bir nefes almaya başlayacaktır” dedi.

Stad projesi için çalışmalar devam ediyor

Kulübümüzün taraftarlara yönelik projelerini yakın zamanda açıklayacağını belirten Başkan Yardımcımız Mehmet Uz, “Taraftarlarımızın stadı doldurmaları futbolcularımız için çok büyük bir moral kaynağı olmaktadır. Taraftarlarımız bizi ve takımımızı yalnız bırakmasın. Denizlili hemşehrilerimizin büyük bir merakla beklediği stad projemiz içinde çalışmalar devam ediyor. Protokolümüz bu müjdeyi yakın zamanda bizlerle ve sizlerle paylaşacaktır” dedi.

Karakterli bir takımımız var

Sportif anlamda başarılı bir sezon geçirmeyi umut ettiklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkanımız Ali Fırat: “ Takımımız çok güzel bir kamp dönemi geçirdi. Önce Erzurum kampı ve daha sonra Afyon kampı ile takımımız lige hazır hale geldi. Futbolcularımızın moralleri çok yerinde ve başarıya aç, karakterli bir takımımız var. Sadece Berkan ve Kappel’in sakatlıkları var. Berkan takımla çalışmalara yakın zamanda başlayacak ancak Kappel’in oynaması için 1 aylık süreye ihtiyacımız var. Bizim futbolcularımıza güvenimiz sonsuz, iyi bir iş çıkartacaklarına eminiz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle takımımız üst sıraları zorlayacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.