enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Denizlispor’a Destek Yağıyor

Denizlispor’a Destek Yağıyor
A+
A-

Denizlispor’a bağış ve destekler sürüyor. Yeşil siyahlıların eski başkan yardımcısı ve asbaşkanı Turgay Mersin, kulüpten alacağı olan 84 bin 458 TL’yi bağışladı.Denizli’de faaliyet gösteren TRK Tekstil firması, Denizlispor Store Mağazası’na özel olarak ürettiği 100’er adet bornoz, banyo havlusu ve el havlusu yaptırdı, başkan yardımcısı Taner Atilla’ya teslim etti.

Denizlispor’un başkan yardımcısı Taner Atilla, önce rulopan reklamları için yanına gittiği iş adamı Turgay Mersin’den kulüpten alacağını silmesini rica etti. Atilla’nın ricasını kırmayan işadamı Mersin, alacağının tamamını bağışladıktan sonra, “Denizlispor’a olan desteğimiz her zaman sürecektir” dedi. Atilla ise, bu desteklerinden dolayı Turgay Mersin’e başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulu adına teşekkür etti.

STORE MAĞAZASINA DESTEK

Denizli’de faaliyet gösteren TRK Tekstil firması, Denizlispor Store Mağazası’na özel olarak ürettiği 100’er adet bornoz, banyo havlusu ve el havlusu yaptırdı, başkan yardımcısı Taner Atilla’ya teslim etti. Ürünlerin yarından itibaren store mağazasında olacağını ifade eden Atilla, “TRK Tekstil sahipleri Yaşar Kaya ve Ferdi Akkaya daha önce de kulübümüze destek olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Store çeşitlendirmek için yoğun mesai harcıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.