enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Feyyaz Ceşen Yeni Sezon Öncesi Kulüplere Seslendi

Feyyaz Ceşen Yeni Sezon Öncesi Kulüplere Seslendi
A+
A-

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, hafta sonunda başlayacak olan amatör sezon öncesi mesaj yayınladı. Kulüplere centilmenlik çağrısı yapan Başkan Ceşen, “Maç Doksan Dakika, Dostluk Ömür Boyu” düşüncesiyle 2017-2018 sezonunun güzelliklere sahne olmasını diledi.

Denizli’de 2017-2018 amatör futbol sezonu hafta sonundaki Spor Toto Bölgesel Amatör Lig, Denizli Süper Amatör Lig maçlarıyla başlıyor. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, sezon öncesi camiaya fair-play çağrısında bulundu. “Hepimizin özlemle beklediği 2017-2018 sezonu,(STBL) Spor Toto Bölgesel Ligi,(DSAL)Denizli Süper Amatör  Ligi ve bu hafta oynanacak müsabakalarla başlıyor” diyen Başkan Ceşen, “Geçen hafta U 14- U 16 ve U 19-2 Küme liglerimizi başlatmıştık.1 Amatör küme liglerimizi eylül ayı sonu ve ekim ayı başında başlatacağız.Her yeni başlangıç, yeni umutlar demek. Tüm takımlar kendi belirlediği hedeflere ulaşmak için coşkuyla yeni sezonu bekliyor. Bizler de futbol ailesi adına yüksek ümitler besliyor, yeni sezonun heyecanını derinden yaşıyoruz.

Çağrı yaptı

Gelin 2017-2018 sezonu milat olsun. Fair Play ölmesin, dostluk kazansın. Yeni bir sezona bu bilinçle, bu duyguyla başlayalım. Rekabet acımasız değil rakibe saygılı olunca değerlidir. İnanıyorum, rakibe saygı duyan, ahlaklı futbol anlayışından ödün vermeyen, hak ararken haksızlık yapmayan, futbolun güzelliklerini öne çıkaran anlayış şampiyon olacak. Sosyal medyayı provokasyon sahası olmaktan çıkarıp barış rüzgârlarının estiği bir mecra olarak kullanacağız. Türkiye olarak 2018 Dünya Kupası finallerini hedefleyen, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı düzenlemeye aday, 2019 UEFA Süper Kupa veya UEFA Avrupa Ligi finalinden birisine ev sahipliğini yapacak bir ülkenin sorumluluk bilincinde olacağız. Bizler de Denizli amatör futbol camiası olarak büyük bir ailenin parçası olmanın bilinciyle Türk futboluna katkı vereceğiz” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı’nın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurul Üyeliği ve  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yerine getiren Başkan Ceşen, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Geleceğe güvenle bakabilmek istiyorsak, “Maç Doksan Dakika Dostluk Ömür Boyu” sloganını rehber edinip yapıcı mesajlar veren, sağduyulu bir futbol aklıyla sportmen yöneticiler olalım. Ve maç kaybetse de değerlerini asla kaybetmeyen örnek futbolcu, güzel oyuna sevdalı teknik direktör, vereceği kararlarla adalet ve tarafsızlığın sembolü hakem, tribüne renk katan taraftar olalım. ‘Maç Doksan Dakika, Dostluk Ömür Boyu’ düşüncesiyle mutlu bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, gelecek nesillere önemli miras bırakmalıyız.

”Her zaman büyüyen bir aile”

Denizli Amatör Spor Kulüpleri olarak biz de futbolun saygınlığını korumak için her türlü tedbiri aldık, almaya da devam edeceğiz. İlk başlama düdüğü çalarken tüm kulüplerimiz ile birlikte futbolun içinde görev yapacak herkese başarı, mutluluk ve kardeşlik dolu bir sezon diliyorum. 2017-2018 futbol sezonunun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını, takımlarımızın sporcularının da sakatlıksız bir sezon geçirmelerini diliyorum”. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, ASKF yönetimi olarak liglerin oynanmasında görev alacak olan İl temsilciliği, tertip komitesi üyeleri, hakem, gözlemci, saha komiseri, sağlıkçı, güvenlik görevlileri, futbolcu, antrenör ve yöneticilere 2017-2018 sezonunda başarılar dileyerek, her zaman büyüyen bir aile olmanın gururunu yaşadıklarını da anısattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.