enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
20°C
Denizli
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

İldiz: Liderliği Kaptırmak İstemiyoruz

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Denizlispor çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktör Yücel İldiz lider olduklarını hatırlatarak, “Bir daha da liderliği kaptırmak istemiyoruz” dedi.

İldiz: Liderliği Kaptırmak İstemiyoruz
A+
A-

Yeşil-siyahlı ekip ligde 44 puan ile dördüncü sırada bulunan Ümraniyespor’u konuk edecek. Horoz’da bugün yapılan antrenmana sakat olan kaptan Mehmet Akyüz ile hasta olan Ziya Alkurt çıkmazken, takımın tecrübeli hocası İldiz, çalışmaları ve Ümraniyespor maçını değerlendirdi.

Bundan sonraki süreçte liderliği korumak için her şeyi yapacaklarını ve liderliği kaptırmak istemediklerini vurgulayan İldiz, “Daha önce de söylemiştim, bundan sonra oynayacağımız her maç final maçı gibi olacak içeride ve dışarıda fark etmez. Pazartesi akşamı da gerçekten çok önemli bir müsabaka oynayacağız Ümraniyespor ile. Ümraniye’nin durumunu hepimiz biliyoruz hem kendi grubumuzda iddialı hem de Türkiye Kupası’nda son derece başarılı bir şekilde gidiyorlar ancak bizim de iyi bir gidişatımız var. Şu anda lideriz ve bir daha da bu liderliği kaptırmak istemiyoruz. Bu nedenle kazanmak zorunda olduğumuz bir müsabakaya çıkacağız. Tabii ki çalışmalarım şu anda devam ediyor ama zaman zaman sıkıntılarımız oluyor. Mesela önceki antrenmanda kaptan (Mehmet Akyüz) sakatlandı kendisini dinlendiriyoruz yarından itibaren de yoğun bir tedaviye gidecek durumu ise maç sabahı belli olacak. Ziya da dün maalesef idmanda çalışmaları yarım bırakmak zorunda kaldı yüksek dereceli bir ateşle yatıyor” diye konuştu. 

“BÜTÜN RAKİPLERİMİZ BİZİ TANIYOR BİZ DE RAKİPLERİMİZİ TANIYORUZ” 

Takımın oyun formatında küçük değişiklikler yaparak müsabakaları kazanmak için uğraştıklarını kaydeden İldiz açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

“Bizim bir kadromuz var ve bu kadro içerisinden seçtiğimiz oyuncu arkadaşlarımız içerideki ve dışarıdaki müsabakalara göre rakiplere göre seçtiğimiz arkadaşlarla elimizden geldiği kadarıyla kendi oyun formatımıza göre küçük küçük oynamalar yaparak müsabakaları kazanmaya çalışıyoruz. Tabii ki bütün rakiplerimiz bizi tanıyor biz de rakiplerimizi tanıyoruz bizim oyun formatımızı ezberlediler diye konuşuluyor ama kendimize göre de tedbirlerimiz var. Bu anlamda en büyük silahımız tabii ki özellikle iç saha maçlarında seyircilerimiz hep kapalı gişe oynuyoruz, bizi inanılmaz bir şekilde destekliyorlar. Hepsine teşekkür ederim. Onlardan ricam bu hafta arkadaşlarımızı daha çok motive etsinler. İnşallah pazartesi akşamı da bu sayede hep birlikte mutlu oluruz.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.