enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5978
EURO
34,8331
ALTIN
2.497,37
BIST
9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Kupada Rakip Düzcespor

Kupada Rakip Düzcespor
A+
A-

Denizlispor, yarın Ziraat Türkiye Kupası 3.Eleme turunda saat 15.00’de 3.lig ekiplerinden Düzcespor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşacak.

Bir yandan da Pazartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacakları Ümraniyespor maçının hazırlıklarına devam eden yeşil siyahlı ekipte Ziya, Cenk ve Kappel’in sakatlığı sürüyor. Horozlar, kupada gençlere ve forma şansı bulamayan oyunculara yer verecek. Ümraniyespor’un galibiyetine 6’şar bin TL verecek yönetim, beraberlik durumunda ise futbolculara 4’er bin TL dağıtacak. Denizlispor ile Düzcespor arasında oynanacak kupa maçının bilet fiyatları belli oldu. Yeşil siyahlı yönetim, Gold ve VIP tribünü 20, kapalı A, B, D üst ve A alt tribünü 10, misafir tribünü ise 10 TL’den satışa çıkardı. Maraton ve kale arkasına seyirci alınmayacağını duyuran yönetim, “Kombinesi olan taraftarlarımız bu maçı kombine biletleri ile izleyebilecektir. Kağıt bilet uygulamasının geçerli olacağı maçta, taraftarlarımız biletlerini Passolig gişelerinden alabilecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.