enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2758
EURO
35,0631
ALTIN
2.473,29
BIST
10.509,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Pamukkale Spor Oyunları Nefesleri Kesti

Pamukkale Spor Oyunları Nefesleri Kesti

Bu yıl ikincisi düzenlenen Pamukkale Spor Oyunları’nda bugün 3×3 Basketbol,Kadınlar Çim Hokeyi ve Futbol Turnuvası heyecanı yaşandı.

 Başkan Gürlesin Hünerlerini Gösterdi

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları’nda bugün oynanan 3×3 Basketbol maçlarında Tempo oldukça yüksek, izleyici katılımı yoğundu. Başkan Hüseyin Gürlesin’in de takip ettiği maçlar da heyecan doruktaydı. Basketseverler takımların mücadelesi zevkle izlerken, takımlar tüm hünerlerini sahada sergiledi.Genç erkeklerde; 1. 2000, 2. Butterfly, 3. D. Kavalles Yıldızlarda; 1. Kınıklı Time, 2. Milks Halve, 3. Killing Toke Genç erkeklerde 2000 isimli takım, yıldızlarda ise Kınıklı Time şampiyon oldu.Başkan Gürlesin sahaya çıkarak basketboldaki hünerlerini sergiledi. Başkanın performansı izleyicilerden tam not aldı.

İlk Defa Çim Hokeyi

Oyunlarda başka bir heyecan çim sahada yaşandı.Denizli’de ilk defa Çim Hokeyi oynandı. Çim Hokeyi izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Final maçında Konya Spor Lisesi ve Muğla Yatağan Halk Eğitim Merkezi karşılaştı.Erkekler final müsabakasında Kahramanmaraş ve Gaziantep takımları Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanırken; Bayanlarda Kahramanmaraş ve Konya takımları kazandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin tarafından madalyaları ve hediyeleri verilen takım oyuncuları, Denizli’deki ilgiden ve Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliğinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkan Gürlesin, “Denizli’de ilk defa düzenlenen Çim Hokeyi Turnuvası’na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zorlu ve eğlenceli bir spor dalı. Pamukkale Belediyesi olarak, her branşta spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

7. Futbol Şöleni Finali

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final maçı heyecanı yaşandı. Dost İstiklalgücü ile Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor takımları arasında oynanan şampiyonluk maçını Zümrütspor kazandı.Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’na 31 mahalleden 44 takım katılmıştı.Eleme usulü oynanan maçlarda heyecan oldukça yüksekti. Bugün turnuvanın final maçı yapıldı. Kadın hakemin yönettiği final maçında İstiklal Dost İstiklalgücü ile Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor takımı karşılaştı. İlk yarısı 3-2 Zümrütspor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada heyecan ve futbol zirvedeydi.İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçmesine rağmen Dost İstiklalgücü maçı çeviremedi. Zümrütspor ikinci yarıda da üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi ve maçı 6-4 kazandı. Bu sonuçla birlikte Zümrütspor Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.