enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Porto HOROZ’u Unutmadı

Porto HOROZ’u Unutmadı
A+
A-

Bugün UEFA Şampiyonlar Lig’nde Beşiktaş ile karşılaşacak FC Porto maç öncesinde Türkiye’de oynadığı maçlar ile ilgili sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Porto’nun resmi hesabından yapılan paylaşımda Türkiye’de kazanamadığı tek maç Denizlispor maçı olarak görülüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi için birkez daha Türkiye’ye gelen Portekiz temsilcisi FC Porto resmi sosyal medya hesabından Türk takımları ile Türkiye’de karşılaştığı maçların istatistiğini yayımladı. Portekiz temsilcisinin Türkiye’de yenemediği tek takım ise Denizlispor.

 

Ecel Terleri Döktürmüştük

2002-2003 sezonunda o zamanki adı ile UEFA Kupası’nda 4. turda eşleşen Denizlispor ve Porto Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşmıştı. Efsane kadrosu ile Porto karşısına çıkan Denizlispor Ersen Martin ve Mustafa Özkan’ın golleri ile maçın son 5 dakikasına üstün girse de sahadan son dakikalarda gelen golle 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. O zaman UEFA Kupası’nı kazan Porto’ya Atatürk Stadı’nda ecel terleri döktürmüştü.

Portekiz temsilcisi birkez daha geldiği Türkiye’de maç öncesinde işte bu paylaşımı yaptı. Tek yenemediği takım DENİZLİSPOR!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.