enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5139
EURO
34,9187
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Böyle Evlenme Teklifi Görmedi

Denizli Böyle Evlenme Teklifi Görmedi
14.11.2017
A+
A-

Denizli’de esnaflık yapan 38 yaşındaki Fikret Karol, sevgilisi Merkezefendi İlçesi Necip Fazıl Ortaokulu’nda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan 36 yaşındaki Sümra Çelik’e doğum gününde evlenme teklif etti.

Mobilya sektöründe hizmet veren bir işletmenin sahibi olan 38 yaşındaki Fikret Karol, arkadaşları ile beraber hazırladığı sürpriz ile hem sevgilisinin doğum gününü kutladı, hem de evlenme teklifinde bulundu.

Bugün öğle saatlerinde sevgilisinin öğretmen olduğu okulun önüne, daha önceden hazırladığı pankart ve süslemeler ile gelen Fikret Karol’u arkadaşları ve ailesi de yalnız bırakmadı. Arkadaşları annesi, kızı ve sevgilisinin annesi ile beraber okulun önünde adeta kamp kuran Karol, daha önceden hazırladığı pankartı bir vinç yardımı ile okulun karşısına astı. Ses sistemi, balonlar ve çeşitli süslemeler ile zenginleştirilen sürpriz için pek çok kişi seferber edildi.

Mutlulukları Gözlerinden Okundu

Tüm hazırlıkların tamamlanmasının ardından, okuldan çıkan genç öğretmen büyük bir şok yaşadı.Gördüklerine inanamayan öğretmen, sadece doğum günü için yemeğe gideceğini düşünürken karşısında gördüğü pankart ve hazırlıklarla duygu dolu anlar yaşadı. Arkadaşları, öğrencileri ve öğrenci velilerinin arasından alkışlar arasından geçen ikili pankartın önüne geldiklerinde, Karol sevgilisine evlenme teklif etti.Evlenme teklifini kabul eden öğretmenin sevincine etrafta bulunanlarda eşlik edince ortaya ilginç anlar çıktı.

Evlenme teklifinin ardından çalan dans şarkıları, yerini ”erik dalı” şarkısına bıraktı. Gençler ve arkadaşları okulun önünde gönüllerince eğlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.