enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
34,7876
ALTIN
2.435,15
BIST
9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Denizli’de 29 Ekim Coşkusu

Cumhuriyet’in 95. Yıl dönümü Denizli’de coşku ile kutlandı. Valiliğin önünde gerçekleşen kutlamalara vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Denizli’de 29 Ekim Coşkusu
29.10.2018
A+
A-

Cumhuriyetin 95. Yıl dönümünde kutlamaların adresi Valilik önü oldu. Kortej yürüyüşleri öncesinde ilk olarak Denizli Valisi Hasan Karahan tebrikleri kabul etti. Tebrik töreninin ardından Denizli Valisi Hasan Karahan, 11.Komando Tugayı Garnizon Komutanı Vekili Bilal Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tören aracı ile halkı selamladı.

DENİZLİ’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törenlerde Vali Karahan konuşma gerçekleştirdi.

Denizli’de cumhuriyetin 95. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilk olarak Denizli Valisi Hasan Karahan tebrikleri kabul etti. Törenler, Valilik önündeki meydanda Vali Hasan Karahan, 11.Komando Tugayı Garnizon Komutanı Vekili Bilal Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın halkı selamlamasıyla devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda Vali Hasan Karahan bir konuşma yaptı.

29 Ekim Denince Akla Gelen 8 Şey

Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Vali Karahan, “Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türk Milleti’nin karakterine ve geleneklerine en uygun idare’ olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlamlı günde öncelikle binlerce yıllık şanlı tarihimizde her dem yeniden doğuşlara ve şanlı yürüyüşlere imza atmış olan, başta cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere şanlı ecdadımızı, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz, Azizi milletimizin, Denizlili vatandaşlarımızın, yarınımızın, umudumuz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Başarılı öğrencilere hediye takdiminin gerçekleştiği törenlerde halk oyunu gösterilerinin ardından geçit töreni ile Valilik önündeki törenler son buldu.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gün içinde çeşitli etkinliklerle devam edecek.

CUMHURİYET BAYRAMI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.