enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Gazeteciler Doktorlarla Bir Aradaydı

Gazeteciler Doktorlarla Bir Aradaydı
09.01.2019
A+
A-

Denizlili Gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında Tekden Hastanesi’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı etkinlikte 10 Ocak’ın tarihçesine değinirken, Tekden Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yusuf Polat ise doktorlarla gazetecilerin benzer çalışma koşulları olduğunu dile getirdi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı

Denizlili gazeteciler bugün sabah kahvaltıda buluştu. Tekden Hastanesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlenen kahvaltıda konuşan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı 10 Ocak’ın tarihçesinden bahsetti. Gazetecilerin çalışma koşullarının zorluklarına değinen Boyacı, meslek birlikteliğinin öneminin altını çizdi.

Tekden Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yusuf Polat

Tekden Hastanesi Başhekimi  Uzman Doktor Yusuf Polat ise kendileri için yılda iki önemli tarih olduğunu bunların birinin 14 Mart Tıp Bayramı diğerinin de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olduğunu dile getirdi. Polat, “Gazetecilik de, doktorluk da mesai mefhumu olmadan gerçekleştirilen meslekler. İkisi de zor ve gönül isteyen meslekler. 14 Mart ve 10 Ocak günleri bizim için önemli. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu soğuk havada sıcak ortamın bir parçası olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Tekden Hastanesi’nden de bahseden Başhekim Polat, önleyici sağlık hizmetlerinin öneminden de bahsetti. Kısa zamanda Sigara Bırakma Merkezi’nin kurulacağını ifade eden Polat, gazetecilerin çok sigara içmesine atfen, “Sizlere de bu merkezimizde yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.