enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Üçüzlerine Onların İsimlerini Verdiler

Üçüzlerine Onların İsimlerini Verdiler
21.02.2018
A+
A-

Savaş’tan kaçarak Türkiye’ye sığınan Halepli aile, Denizli’de dünyaya gelen üçüzlerine Recep, Tayyip ve Emine isimlerini verdi. Sarmadawi ailesinin üçüz bebek mutluluğunu ise Kredi Yurtlar Kurumu Pamukkale Yurdu idarecileri ve öğrencileri yaptıkları anlamlı ziyaret ile paylaştı.

7 çocuğu ile birlikte Suriye’deki savaştan kaçarak ülkemize gelen ve ailesiyle birlikte Denizli’de yeniden hayata tutunan Sarmadawi ailesi, Pamukkale Üniversitesi’nde dünyaya gelen üçüz bebekleriyle, yeni bir mutluluk yaşadı. Dünyaya gelen üçüz bebeklerine Recep, Tayyip ve Emine isimlerini vererek Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Ammar ve Ramia Sarmadawi çiftine ilk yardım elini ise Denizli Kredi Yurtlar Kurumu Pamukkale Yurdu idarecileri ve öğrencileri uzattı. 

RECEP, TAYYİP VE EMİNE’YE SAHİP ÇIKTILAR

Denizli’de yaşayan Ammar ve Ramia Sarmadawi çiftini evlerinde ziyaret eden ve Denizli’de dünyaya gelen üçüz bebekler Recep, Tayyip ve Emine’ye hediyeler götüren Denizli Kredi Yurtlar Kurumu Pamukkale Yurdu idarecileri ve öğrencileri, ailenin üçüz bebek mutluluklarını paylaştı. Halep’ten ailesiyle birlikte Denizli’ye gelen aileyi ziyaret eden kurum idarecileri ve öğrencileri, yanlarında getirdikleri hediyeleri aileye teslim etti. 

‘DUALARIMIZ TÜRKİYE VE TÜRK HALKI İÇİN ‘

Denizli Kredi Yurtlar Kurumu Pamukkale Yurdu idarecileri ve öğrencileriyle sohbet eden Ammar ve Ramia Sarmadawi çifti, “Türkiye’de dünyaya gelen üçüz bebeklerimiz bizim için yeni bir umut, hatta yeni bir doğuş diyebiliriz. Savaştan kaçarak Türkiye’ye sığındık. Bizlere sahip çıkan başta Türk halkına ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederiz. Türkiye büyük bir devlet ve bizlerin duaları da Türkiye için. Bugün bizleri ziyaret ederek yanımızda olduğunuzu hissettiğimiz sizlere de çok teşekkür ederiz. Vefalı Türk sözünün ne kadar doğru olduğunu sizlerin bu destekleri ve ziyaretleriyle bir kez daha görüyoruz” dedi. 

Kaynak: hizmetgazetesi.com.tr (özel haber)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.