enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2189
EURO
35,0249
ALTIN
2.497,87
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Açık
28°C

Vatandaş Tepkisi Zammı Geri Çektirdi

Vatandaş Tepkisi Zammı Geri Çektirdi
07.09.2018
A+
A-

Denizli’nin Beyaz Cennet’i Pamukkale’nin giriş ücretlerine dün yapılan %43’lük zam vatandaşların yoğun tepki göstermesi nedeniyle geri çekildi.

Denizli’nin Dünya’ya açılan turizm kapısı olan Pamukkale travertenleri’nin bulunduğu örenyerine giriş ücreti dün 35 Lira’dan 50 Lira’ya yükseltiği açıklanmıştı. Bu %43’lük artışın ardından bu yüksek zammı vatandaşların yoğun tepki göstermesi üzerine geri çekildi.

Ekim’den itibaren geçerli olacaktı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından müze ve ören yerlerini işleten TÜRSAB’a gönderilen yazıda giriş ücretlerine 1 Ekim 2018 tarihinden geçerli olarak zam yapıldığı bildirilmişti.

1 Ekim 2018’den itibaren geçerli olacak olan zam kararı akşam saatlerinde alınan yeni bir karar ile geri çekildi.  Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) Pamukkale ile birlikte birçok örenyeri giriş ücretlerinin önceki hali ile sürdürüleceğini duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.